پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۵
کد مطلب: 45613
۰

چرا زایمان طبیعی بهتر از سزارین است؟

چرا زایمان طبیعی بهتر از سزارین است؟
میگنا:دکتر ناهید افتخاری ضمن اظهار تاسف از آمار بالای سزارین در کشور افزود: متاسفانه ایران بالاترین آمار سزارین  را در جهان دارد، تقریبا در بیمارستان‌های دولتی آمار سزارین بین ۳۰ تا ۵۰ درصد و بیمارستان‌های خصوصی بالای ۹۰ درصد است.  در صورتی که در کشورهای توسعه یافته و غربی، آمار سزارین بین ۲۰ درصد و حتی بعضی از کشورها حدود ۱۰ درصد است.
 
عضو کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان یکی از دلایل رغبت زنان باردار به انجام زایمان به روش سزارین را عدم آگاهی آنان از عوارض سزارین عنوان کرد و گفت:  بیشتر مردم فکر می کنند سزارین، بی‌درد و راحت است؛ در حالی که یک عمل جراحی بزرگ محسوب می‌شود.
 
وی با تاکید بر اینکه این آگاهی باید به مادران باردار و خانواده‌های آنها داده شود که زایمان طبیعی بهتر و راحت‌تر است، البته سزارین در مواقع نیاز و بر اساس ضرورت بهترین راه است، گفت: ترس از درد در هنگام زایمان طبیعی یکی از عواملی به شمار می‌رود که مادران به طرف سزارین می‌روند، اما درد یک پدیده فیزیولوژیک و خدادادی است.
 
این متخصص زنان و زایمان اظهار کرد: انجام عمل جراحی سزارین علاوه بر اینکه خطر بروز عفونت‌ها را افزایش می‌دهد، احتمال چسبندگی رحم نیز در این نوع عمل بیشتر است، ضمن آنکه عمل سزارین می‌تواند ریسک خطر بالایی داشته و برای جنین و مادر مشکل‌زا باشد.
 
 وی، افزایش طول مدت بستری در بیمارستان و افزایش هزینه های خانواده را بخشی از  عوارض عمل سزارین عنوان کرد و گفت: خونریزی درعمل سزارین دو برابر بیشتر از زایمان طبیعی است، ضمن آنکه در عمل سزارین تحرک مادر بعد از انجام عمل جراحی کمتر است، به همین دلیل خطر آمبولی بیشتر می‌شود.
 
افتخاری خاطر نشان کرد: زنانی که به صورت سزارین زایمان می‌کنند به راحتی نمی‌توانند نوزاد را در همان ساعات ابتدایی در آغوش بگیرند و یا زمان شیردهی در این نوع زایمان دیرتر اتفاق می‌افتد.
 
 
 
 
مرجع : ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی...