شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۶ آبان ۱۳۹۷ / ۰۸:۵۶
کد مطلب: 45682
۰

امروز ۶ آبان؛ زادروز "بیل گیتس"

امروز ۶ آبان؛ زادروز "بیل گیتس"
میگنا: بیل گیتس، کارآفرین، بازرگان، سرمایه‌دار، نیکوکار و بنیانگذار شرکت مایکروسافت، ۲۸ اکتبر سال ۱۹۵۵ در سیاتل، واشنگتن دیده به جهان گشود.
پدرش "ویلیام هنری گیتس دوم" وکیل دادگستری و یکی از سرشناسان شهر سیاتل، واشنگتن بود و مادر او آموزگار مدرسه و یکی از اعضای هیئت مدیره "یونایتد وی ورلدواید"(United Way Worldwide) بود که در امور خیریه نیز فعالیت داشت.

بیل گیتس در مدرسه "لیک ساید " تحصیل خود را آغاز کرد. سپس به علاقه خود به نرم‌افزار پی برد و برنامه‌نویسی را در سن ۱۳ سالگی شروع کرد. در سال ۱۹۷۳ گیتس وارد دانشگاه هاروارد شد. در هاروارد گیتس نسخه‌ای از زبان برنامه‌نویسی بیسیک را برای اولین میکروکامپیوتر نوشت. در سال دوم، دانشگاه را رها کرد تا تمام انرژی خود را صرف شرکت مایکروسافت کند. شرکتی که او در سال ۱۹۷۵ با دوست دوران کودکی خود"پل آلن" آغاز کرده‌ بود بر این باور استوار بود که کامپیوتر به وسیله‌ای ارزشمند بر روی هر میزی و در هر خانه‌ای تبدیل خواهد شد. آنها شروع به ساخت نرم‌افزار برای کامپیوترهای خانگی کردند.

مایکروسافت شرکت کامپیوتری آمریکایی و چندملیتی است، که دفتر مرکزی آن در شهر ردموند، ایالت واشنگتن قرار دارد. این شرکت بزرگترین ارائه‌کننده نرم‌افزارهای رایانه‌ای در دنیاست، که به انتشار کتاب، تولید محصولات چندرسانه‌ای و ارائه خدمات پست الکترونیکی نیز می‌پردازد.
در سال ۱۹۹۵ گیتس کتابی به نام" The Road Ahead" را چاپ کرد که کتاب مذکور برای هفت هفته متوالی حائز رتبه اول در روزنامه نیویورک تایمز شد.

در سال ۱۹۹۹، گیتس کتاب "Business @ the Speed of Thought" را نوشت، کتابی که نشان می‌دهد کامپیوتر چگونه می‌تواند در تجارت و کسب و کار مشکلات کاربران را حل کند. این کتاب به ۲۵ زبان ترجمه شده ‌است و در بیش از ۶۰ کشور موجود می‌باشد.
گیتس تمام منافع حاصل از دو کتاب خود را به موسسات غیرانتفاعی، که استفاده از تکنولوژی در آموزش و افزایش مهارت‌ها را حمایت می‌کردند اختصاص داده‌ است.

گیتس در سال ۲۰۰۰ پس از ۲۵ سال، از مدیرعاملی مایکروسافت کناره‌گیری کرد و جای خود را به استیو بالمر داد، ولی همچنان به‌ عنوان مدیر ارشد اجرایی و رئیس هیئت مدیره این شرکت، به فعالیت خود ادامه داد. وی از سال ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۴ ریاست هیئت مدیره مایکروسافت را برعهده داشت و پس از ۳۹ سال، با کناره‌گیری گیتس، جان دبلیو. تامسون به جای وی منصوب گردید. وی کماکان با در اختیار داشتن ۱٫۳٪ درصد از سهام این شرکت، سهامدار عمده مایکروسافت است.

بیل گیتس در ژانویه ۱۹۹۴ میلادی با "ملیندا فرنچ"از کارمندان مایکروسافت ازدواج کرد. این زوج دارای سه فرزند به نام‌های جنیفر کاترین گیتس، روری جان گیتس و فوب ادل گیتس هستند. او و همسرش ملیندا، موسسه خیریه‌ای را ایجاد کردند تا   فعالیت‌های بشر دوستانه را در زمینه‌های بهداشت جهانی و آموزش حمایت کنند با این امید که در قرن ۲۱ تمام مردم دنیا به آموزش و بهداشت دسترسی داشته باشند
گیتس در سال ۲۰۱۶ در مصاحبه‌ای اعلام کرد که قصد ندارد ثروت خود را برای سه فرزندش به ارث بگذارد و ثروت او بعد از مرگش در راه خیریه صرف خواهد شد.

وی تا مارس ۲۰۱۷ با دارایی خالص ۸۶ میلیارد دلار، به‌عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته می‌شد، ولی در تاریخ ۶ مارس ۲۰۱۸، "جف بزوس" مدیرعامل و موسس شرکت آمازون، با ۱۱۲ میلیارد دلار دارایی ثبت‌ شده، از وی پیشی گرفت و به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته شد.
 
مرجع : ايسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!