چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ / ۱۳:۲۶
کد مطلب: 45737
۱

گروه درمانی، روشی موثر در درمان اضطراب

گروه درمانی، روشی موثر در درمان اضطراب
به گزارش مدیکال اکسپرس، بر اساس نتایج مطالعات جدید محققان دانشگاه آکسفورد در انگلستان، گروه درمانی رفتاری( CBT) می‌تواند بهترین انتخاب برای درمان اختلالات اضطراب در نوجوانان و جوانان باشد.

CBT ، درمانی برای افراد است که به آنها کمک می‌کند با صحبت کردن و ایجاد تغییرات مثبت به شیوه‌ای تفکر و رفتار کنند که بتوانند مشکلات خود را مدیریت کنند.

این روش،  برای درمان اضطراب و افسردگی و همچنین سایر مشکلات روانی و جسمی در بزرگسالان قابل استفاده است و به آنها برای مقابله با مشکلات به شیوه‌ای مثبت کمک می‌کند تا مشکلات را به اجزای کوچکتر تقسیم و سپس به تدریج آنها را حل کنند.

بررسی‌های جدید نشان داده است که گروه درمانی رفتاری CBT، در کاهش علائم اضطراب، نسبت به سایر روان درمانی‌ها به طور معناداری موثرتر و شرایط درمان قابل کنترل است.

 این روش درمانی (CBT) به فرد کمک می‌کند تا درک بهتری از مسائلی که  موجب عدم تعادل می‌شوند پیدا کنند.

از این درمان برای ترس از مکان‌های شلوغ، ترس اجتماعی، استرس، پرخوری، افسردگی، اختلال بعد از حادثه، اختلال دوقطبی، جنون و اختلالات وسواسی اجباری استفاده می‌شود.

اعتقاد بر این است روان درمانی که به شکل گروهی ارائه می‌شود، عموما نتایج بهتری برای بیماران به همراه دارد، زیرا آنها  با محرک‌های اجتماعی و تعامل بیشتر، مواجه خواهند شد.

این مطالعه در بین  7000 شرکت‌کننده انجام و مشخص شد که این روش در بهبود کیفیت زندگی و عملکرد  نوجوانان و جوانان، به طور قابل توجهی موثر است.

گروه‌درمانی، شیوه‌ای از روان درمانی است که در آن یک یا چند درمانگر، بیماران را در یک گروه درمان می‌کنند. در این روش افراد منتخب در گروه‌هایی دسته‌بندی می‌شوند. این گروه‌ها به وسیله یک یا چند درمان‌گر آزموده هدایت می‌شوند. تحت نظارت درمان‌گر و در نتیجه تعامل، اعضای گروه در روند ایجاد تغییرات شخصیتی به یکدیگر کمک می‌کنند.
مرجع : ايسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!