پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۸
کد مطلب: 46002
۲
راهکارهای روانشناسی کنونی منطبق با واقعیات موجود در جامعه نیست

سازمان نظام روانشناسی درجهت تامین ثبات امنیت روانی مردم حرکت کند

سازمان نظام روانشناسی درجهت تامین ثبات امنیت روانی مردم حرکت کند
میگنا: حسن لطفی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به اظهارنظر رئیس انجمن مشاوره ایران مبنی بر وجود نقض جدی قانون در اخذ صلاحیت مسئولان سازمان نظام روانشناسی که رکود، عدم‌ انعطاف لازم همراه با تغییرات موقعیتی، نوعی دیکتاتور روشی، فساد و تجمع ناموزون و توهم مالکیت را بر این سازمان حاکم کرده است، گفت: یکی از مشکلاتی که در جامعه امروزی به وفور وجود دارد، نبود امنیت روانی برای جامعه است، به این معنا که اکثر مردم دچار مشکلات خاص روحی هستند.

 
سازمان جامع نظام روانشناسی درجهت تامین ثبات امنیت روانی مردم حرکت کند
نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: وجود این مشکل در سطح جامعه می‌طلبد که یک سازمان جامع نظام روانشناسی در کشور باشد که در جهت تامین ثبات امنیت روانی مردم فعالیت کند.

وی تاکید کرد: متاسفانه ما هنوز زیرساخت‌های لازم برای تامین ثبات امنیت روانی مردم را نداریم، از سوی دیگر فرهنگ استفاده از نظام روانشناسي و مشاوره و روانپزشکی در جامعه نهادینه نشده و خیلی محدود بدان پرداخته شده است و در عمل می‌توان گفت که مردم از وجود روانشناسان، سیستم روانپزشکی بی‌بهره هستند، به این معنا که اکثر مردم اعتقادی به لزوم بهره‌مندی از خدماتروانشناختي و  مشاوره‌ای ندارند یا توان مالی لازم برای مراجعه به روانشناس را ندارند.
 

نظام روانشناسی کنونی برای برخورد با مشکلات اجتماعی راهکاری ندارد
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: یکی از اشکالاتی هم که نظام روانشناسی دارد، این است که بیشتر به مفاهیم ذهنی می‌پردازد و در عمل برای برخورد با مسائل اجتماعی و واقعیت‌های جامعه راهکارهای مناسبی ارائه نمی‌دهد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: هم‌اکنون روانشناسان بیشتر به مسائل تئوری و ایده‌آلی می‌پردازند که در کتاب‌ها نوشته شده و منطبق با واقعیت‌های جامعه نیست، بنابراین جامعه آن را نمی‌پذیرد و این چالشی است که در حوزه روانشناسی وجود دارد و باعث نبود استقبال در مردم برای مراجعه روانشناسان شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اگر بخواهیم که یک نظام روانشناسی پویایی داشته باشیم، باید برای فعالیت در این حوزه بر اساس واقعیت‌های موجود در جامعه و توانایی افراد برنامه‌ریزی کنیم، ضمن اینکه لازم است رسانه ملی در این مورد اطلاع‌رسانی کند که خدمات مشاوره‌ای تا چه اندازه می‌تواند در زندگی افراد راهگشا باشد و امنیت روانی افراد جامعه را تضمین کند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن