پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷ / ۱۶:۳۷
کد مطلب: 46013
۴
با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه و کارشناسان

آغاز به کار مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره جهاد دانشگاهی+عكس

آغاز به کار مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره جهاد دانشگاهی+عكس
میگنا: «مرکز آموزش، خدمات روان‌شناسی و مشاوره جهاد دانشگاهی» وابسته به سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، عصر روز گذشته 19 آذرماه میزبان نشست صمیمی اساتید روان شناسی بود تا آغاز رسمی فعالیت‌های این مرکز را رقم زند.
 
در این هم‌اندیشی علمی دو ساعته، محمد حاتمی، معاون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، حسین مصباح، روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه، فروزش،بهرامی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، مهدی بیاتی، مدیر مرکز آموزش، خدمات روان‌شناسی و مشاوره جهاددانشگاهی و سیدمحمدجواد شوشتری، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور به بیان نقطه‌ نظرات خود درباره ضرورت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، توجه ویژه به آسیب‌های زندگی دانشجویی، ارتقای سواد سلامت روان در جامعه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های روانشناسی در پرتوی تعالیم قرآن کریم، پرداختند.

دكتر محمد حاتمی، روانشناس و معاون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با بیان اینکه دهه چهارم انقلاب اسلامی، آسیب‌های اجتماعی مهم‌ترین تهدید کشور محسوب می‌شوند، گفت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، آمادگی کامل داریم بیش از پیش در این زمینه به فعالیت بپردازیم، مرکز روان‌شناسی و مشاوره جهاددانشگاهی می‌تواند با پرکردن خلأهایی که در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و سطح سواد سلامت روان وجود دارد، به خوبی بدرخشد.

وی همچنین یادآور شد: دائماً گفته می‌شود که وزارتخانه‌های ما پیوست فرهنگی ندارند و باید به فکر تولید این پیوست باشیم، به عقیده ما این پیوست، آموزش مهارت‌های زندگی، مهارت‌های کنترل خشم و ... است که مرکز روان‌شناسی و مشاوره می‌تواند برای آن برنامه‌ریزی کند.
 

در این جلسه همچنین، دكتر فروزش با بیان اینکه راه‌اندازی مرکز خدمات روان‌شناسی و مشاوره جهاددانشگاهی اقدامی مؤثر در زمینه پیگشیری از آسیب‌های اجتماعی محسوب می‌شود، اظهار کرد: می‌توان با توسعه مطالعات میان‌رشته‌ای و بحث‌های تطبیقی به نتایجی کاربردی در زمینه روانشناسی و آموزه‌های قرآنی دست یابیم، همچنین لازم است در زمینه پیشگیری از آسیب‌ها نه فقط با دانشجویان، بلکه با تمام قشر دانشگاهی از جمله اساتید وارد گفت‌وگو شویم.

دكتر حسین مصباح، روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه نیز اظهار کرد: امیدواریم این مرکز به پاتوقی برای طرح سبک زندگی اسلامی و ایرانی بر مبنای قرآن، مطرح و در این راه از همه ظرفیت‌های روان‌شناسی و کارشناسان بهره‌گیری شود.
 
مرجع : ايكنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو