شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷ / ۲۱:۱۵
کد مطلب: 46070
۴
۲

شورای مرکزی سازمان نظام روان‌شناسی به جایگاه اصلی خود برمی گردد

شورای مرکزی سازمان نظام روان‌شناسی به جایگاه اصلی خود برمی گردد
به گزارش میگنا سرانجام بعد از مدت ها انتظار، بلاتکلیفی، حتی بی خبری و با وجود شایعات، حرف و حدیث های بسیار، بالاخره عروسی هم به کوچه سازمان نظام روان شناسی و مشاوره رسید و اخبار امیدوارکننده ای به بیرون درز کرد تا هزاران عضو تخصصی، پیشکسوتان و بزرگان این سازمان غیردولتی، به آینده حرفه ای خود خوشبینانه بنگرند و منتظر تحقق سایر مطالبات خود که بارها در محافل و کمپین های مجای، برای ارتقای نقش و جایگاه سازمان نظام روانشناسی بصورت دلسوزانه بیان می کردند، باشند.

یکی از این مطالبات، پرهیز از فردگرایی روسای ادوار گذشته و استقلال شورای مرکزی سازمان نظام بود تا  این اعضا که عمدتاً عضو هیات علمی دانشگاههای کشور و متشکل از روان شناسان و مشاوران برآمده از انتخابات جامعه هدف هستند، بیش از پیش در سیاستگذاری ها، تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های خرد و کلان سازمان مشارکت پررنگ تری داشته باشند.

که اکنون خبرها حاکیست، طی چند روز گذشته این امر مهم محقق شده است. بطوری که  دکتر حمید پورشریفی - دانشیار روان شناسی سلامت، طی یادداشتی  تحت عنوان «دو گام به پیش در یک روز در سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره» نوشت:

اطلاع حاصل شد در یکسالگی پدیدآیی کمپین‌های احیای سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره، شورای مرکزی سازمان نظام توانست بعد از دو سال و اندی بلاتکلیفی، در اقدامی ارزنده هم در خصوص ریاست سازمان تصمیم‌گیری کند و هم امر تفکیک سیاستگذاری از اجرا را عملی سازد و برای اولین بار در تاریخ سازمان نظام، ریاست شورا و ریاست سازمان جداگانه انتخاب شدند. جداسازی ارزنده‌ای که امید می‌رود بزودی ادامه یافته و هیچ عضو شورای مرکزی عهده دار معاونت‌ها و دیگر مسئولیت‌های اجرایی، بجز ریاست سازمان نشوند. گفته می‌شود در این انتخابات آقای دکتر غلامعلی افروز به عنوان رئیس شورای مرکزی و آقای دکتر محمد حاتمی به عنوان رئیس سازمان تا پایان دوره چهارم برگزیده شده‌اند.

از منتخبان برای ریاست شورا و سازمان انتظار می‌رود در اولین فرصت برنامه‌های خود را به سمع و نظر اعضای محترم سازمان برسانند.

  از شورای مرکزی انتظار می‌رود با درایتی که در پیش گرفته است بتواند برای تحقق دیگر مطالبات اعضای سازمان که برخی از آنها ذکر می‌شود اقدامات لازم را انجام دهد:

– برگزاری مجمع عمومی محقق شدن شفافیت مالی (نظیر رسیدگی عاجل به دارایی سازمان، برداشت‌های مالی انجام شده از حساب‌های سازمان و محل هزینه‌ی آنها، میزان دریافتی معاونان و نحوه هزینه کرد منابع مالی سازمان اعم از سرمایه های منقول و غیر منقول) تحقق سلامت اداری (پیشگیری از آسیب‌های اداری و رسیدگی به پروانه‌های صادر شده و امتیازهای واگذار شده) پرداختن به مساتل مرتبط با حقوق روان‌شناسان و مشاوران نظیر بیمه خدمات روان‌شاختی

– پرداختن به مسائل مرتبط با حقوق مراجعان نظیر تعیین و تصریح مرزهای صلاحیت حرفه‌ای رسیدگی به امور استان‌ها (رفع مشکلات مکانی و مالی، برگزاری کمیسیون تلفیق در استان‌های برخوردار مطابق آیین‌نامه مصوب، برگزاری انتخابات در استان‌های باقیمانده و تفکیک وظایف شورای مرکزی از شورای استان تهران)

همچنین امید است شورای مرکزی ضمن پیشگیری از زمینه‌های آسیب قدرت و تسلط افراد بر ارکان، با برگزاری جلسات هم‌اندیشی و عمل کردن به توصیه‌ها، از توان منظومه انجمن‌های علمی روان‌شناسی و مشاوره و دیگر ظرفیت‌های حرفه برخوردار شود تا دوره چهارم شورای مرکزی در مدت کمی که در پیش روی خود دارد کارنامه مثبت‌تری را کسب کند و حرفه‌ ارزشمند روان‌شناسی و مشاوره گام‌های ارزنده‌ای به پیش بردارد.

بی‌شک هیات محترم بازرسان، به عنوان چشم و گوش اعضای سازمان بر تحقق شفافیت مالی، سلامت اداری، استقلال ارکان و نیز پیشگیری از آسیب قدرت، نظارت لازم خواهند داشت و امیدبخش اعضای سازمان هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Iran, Islamic Republic of
سازمان رو تعطیل کنن بهتره. 8 ساله که فقط با هم دعوا دارن. بسه دیگه
سید محمد حبیبی
Iran, Islamic Republic of
سلام. با آرزوی توفیق برای تمامی دست اندر کاران سازمان نظام روان شناسی، می خواهم خدمت تان عرض کنم که نزدیک به ۱۸ سال بعد از بازنشستگی که از مرکز آموزش روان پزشکی ابن سینایی مشهد بازنشسته شده‌ام و هنوز مشغول ارایه خدمات روان شناسی در بهداری زندان مشهد هستم و۴۷ سال از زمان استخدام می گذرد ، سازمان نظام از دادن پروانه کار امتناع نورزد. با احترام سیدمحمد حبیبی روان شناس بالینی.
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند