جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷ / ۰۹:۰۰
کد مطلب: 46258
۱

تقویت حافظه دراز مدت با افزایش سطح هیستامین

تقویت حافظه دراز مدت با افزایش سطح هیستامین
میگنا: در این بررسی گروهی از محققان ژاپنی دریافتند: حافظه طولانی مدت افراد را می‌توان با مصرف داروهای تقویت کننده هیستامین در مغز بهبود داد.
نتایج بدست آمده در این تحقیق که در مجله Biological psychiatry منتشر شده می‌تواند در آینده به درمان اختلالات حافظه از جمله بیماری آلزایمر کمک کند.

هیستامین در دستگاه عصبی مرکزی در یادگیری و حافظه نقش دارد و حافظه طولانی مدت به حافظه پیش از 48 ساعت گذشته اشاره دارد. تجویز داروهایی که سطح هیستامین را افزایش می‌دهند کمتر متداول است، اما پزشکان گاهی اوقات از این داروها برای درمان سرگیجه استفاده می‌کنند.

محققان ژاپنی به منظور بررسی تاثیر داروهای تقویت کننده سطح هیستامین در مغز به مطالعه روی 38 زن و مرد که همگی در اواسط دهه 20 سالگی عمر خود بودند، پرداختند. محققان از این افراد درخواست کردند تا تصاویر اشیاء و وسایلی که روزانه با آن‌ها سرکار دارند به خاطر بسپارند.

با گذشت چند روز محققان تست‌هایی را روی این افراد انجام دادند. محققان ترکیبی از عکس‌های قدیمی با تصاویر جدید را در اختیار شرکت کنندگان قرار دادند که پیش از این ندیده بودند. سپس از آنان درخواست شد تا عکس‌های جدید را تشخیص دهند.

حدود هفت تا 9 روز بعد نیز مجدد این افراد تحت آزمایشاتی قرار گرفتند. هرچند، این بار پیش از شروع آزمایشات گروهی از شرکت کنندگان از داروهای تقویت کننده هیستامین در مغز و گروهی از دارویی مشابه مصرف کردند.

محققان همانطور که انتظار داشتند مشاهده کردند که مصرف داروهای تقویت کننده هیستامین بر عملکرد بهتر شرکت کنندگان در انجام تست‌های حافظه نقش داشته‌ است. در افرادی با قدرت حافظه ضعیف، هیستامین به آنان کمک کرده تا تصاویر بیشتری را نسبت به آنچه در تست اول تشخیص داده بودند، شناسایی کنند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان ژاپنی همچنین تاکید کردند که هیستامین تنها حافظه طولانی مدت را تقویت می‌کند و در بهبود دیگر قدرت‌های شناختی تاثیر ندارد.
 
مرجع : خبرگزاری ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
تا حالا هيچ آدم قوى اى كه گذشته آسونى داشته باشه نديدم .