چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 17 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۷ / ۰۸:۰۰
کد مطلب: 46588
۳

زندگی با این افراد عمرتان را کوتاه می‌کند

زندگی با این افراد عمرتان را کوتاه می‌کند
میگنا: اضطراب مزمن، به ۶ عامل اصلی مرگ زودرس مرتبط است.این عوامل عبارتند از، بیماری قلبی، سرطان، مشکلات ریوی، سوانح، سیروز کبدی و خودکشی.محققان دانشگاه ادینبورگ انگلستان می‌گویند، اگر افراد، کسی در زندگی خود داشته باشند که هنگام ناراحتی با او گفتگو کنند، می‌توانند از پس اضطراب روزمره‌شان برآیند. آنها پس از بررسی ۱۲۰۰ فرد متاهل ۲۵ تا ۷۴ ساله، از سال ۱۹۹۵ تاکنون، به این نتیجه رسیدند.

محققان از این افراد، سوال‌هایی در این زمینه که همسران‌شان، چقدر آنها را درک می‌کنند و به آنها توجه نشان می‌دهند، پرسیدند. سپس این سوال‌ها را ۱۰ سال بعد هم مطرح کردند. در ضمن داوطلب‌ها، در مورد استرس ناشی از مشکلات روزمره محل کار یا خانه هم توضیح دادند.

گروهی از آنها احساسات منفی مانند ترس، نا امیدی، افسردگی و اضطراب و گروه دیگر، احساسات مثبت مانند شادی، آرامش، رضایت یا غرور را تجربه کرده‌ بودند.

محققان متوجه شدند، آن دسته از افرادی که همسران‌شان به آن توجه‌ای نشان نمی‌دادند و به حرف‌هایشان گوش نمی‌کردند، بیش از دیگران مضطرب بودند.

این افراد، ۱۰ سال بعد، ۴۲ درصد بیش از دیگران در خطر مرگ زودرس قرار داشتند. در واقع توانایی برخورد داوطلب‌های مضطرب با احساسات منفی زندگی‌شان، بسیار کم شده بود و تمام این موضوع از بی‌تفاوت بودن همسران‌شان به آنها ناشی می‌شد.

محققان می‌گویند، عدم توجه همسران به یکدیگر، نه تنها موجب اضطراب در آنها می‌شود، بلکه روی رفتارهای دیگرشان هم اثر منفی می‌گذارد. به طور مثال، آنها به ورزش، مصرف میوه و سبزی و داشتن سبک زندگی سالم، چندان اهمیت نمی‌دهند و سلامت خود را در معرض خطر بیشتری قرار می‌دهند.

اضطراب مزمن افراد را در معرض بیماری‌های گوناگون، مانند تغییر جمعیت باکتری‌های روده، افزایش فشار خون، خطر سکته‌های قلبی و مغزی، افزایش هورمون اضطراب (کورتیزول)، افزایش سطح گلوکز و همچنین کاهش اثر انسولین و در نتیجه ابتلا به دیابت، قرار می‌دهد. در ضمن با افزایش هورمون استروژن در زن‌ها، باعث افزایش خطر سرطان سینه می‌شود.

بی‌توجهی به یکدیگر در میان افراد متاهل، عمرشان را کوتاه می‌کند اما توجه نشان دادن به احساسات یکدیگر، حال روحی و سلامت جسمی‌شان را خوب می‌کند.

دیلی‌میل
مرجع : شفاآنلاین
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
برای اینکه دوستت داشته باشم و به تو احترام بگذارم، مجبور نیستم با تو هم عقیده باشم.