جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۹:۵۸
کد مطلب: 46765
۰

شعار سال ۱۳۹۸ مرکز مشاوره و روانشناسی دانشگاه تهران

شعار سال ۱۳۹۸ مرکز مشاوره و روانشناسی دانشگاه تهران
میگنا: به گزارش معاونت دانشجویی دانشگاه تهران، مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه تهران ارتقاء سواد سلامت روان و ترویج اهمیت روابط انسانی را به‌عنوان شعار سال ۱۳۹۸ اعلام کرد.

در جلسه پایانی سال ۹۷، حمید پیروی رئیس مرکز مشاوره و روانشناسی دانشگاه، گزارشی از عملکرد این مرکز و بخش‌های مرتبط به آن را ارائه کرد.

وی همچنین با توجه به اهمیت موضوع ارتقاء سواد سلامت روان در پیشگیری از آسیب‌های روانی اجتماعی دانشجویان و هم‌چنین اهمیت ترویج روابط انسانی بر اساس شعار روز جهانی انجمن مددکاری، ۱۹ مارس ۲۰۱۹ مبنی بر ترویج اهمیت روابط انسانی، شعار مرکز مشاوره و روانشناسی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۸ را «ارتقاء سواد سلامت روان و ترویج اهمیت روابط انسانی» معرفی کرد و از تمامی همکاران و متخصصان درخواست کرد تا در این زمینه همکاری لازم را به‌عمل آورند.

مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران نیز نکاتی را درباره ضرورت اجرای برنامه‌های پیشگیرانه در سطح دانشگاه و مشارکت واحدهای دانشگاهی در توسعه بهداشت روانی دانشجویان و استفاده از ظرفیت واحدهای فرهنگی و هنری و تربیت بدنی در اجرای برنامه‌های سلامت محور مطرح کرد.

در ادامه احمد حاجبی، مدیر کل دفتر سلامت روانی و اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و طارمیان، روانشناس بالینی و رئیس مرکز تحقیقات اعتیاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در زمینه اهمیت موضوع ارتقاء سواد سلامت روان و روابط انسانی نکاتی را مطرح کردند.

همچنین منصوره‌السادات صادقی، مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم ضمن تقدیر از همکاری مرکز مشاوره دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۷ با دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم به برنامه‌های در دست اجرای دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم در سال ۱۳۹۸ اشاره کرد.

در پایان جلسه از کارشناسان و شعبه‌های مرکز مشاوره و روانشناسی دانشگاه تهران که در سال ۱۳۹۷ عملکرد قابل توجهی داشتند با اهدا لوح و هدیه تقدیر به‌عمل آمد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.