شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ / ۱۸:۳۶
کد مطلب: 47294
۱

عادت‌هایی که موفقیت دانشجویان را تضمین می‌کند

عادت‌هایی که موفقیت دانشجویان را تضمین می‌کند
میگنا: دانشجویان باید برای ساعات آزاد روزانه خود برنامه داشته باشند. برنامه‌هایی که موجب توانمند شدن آنها باشد. یکی از این برنامه‌ها باید این باشد که مهارتی جدید بیاموزند. آموختن یک مهارت جدید همیشه کار جذابی است، همانند یادگیری زبان جدید، ساز جدید، نقاشی، آشپزی، شطرنج و… دانشجویان باید مهارت‌های خود را ارتقا دهند یا یادگیری یک مهارت جدید را شروع کنند.

یکی از برنامه‌های دیگری که دانشجویان را در کنار درس خواندن موفق می‌کند، مطالعه است. دانشجویان باید در کنار کتاب‌های درسی خود از کتاب‌های غیردرسی نیز استفاده کنند. در این برنامه مهم است که دانشجویان کتاب غیردرسی را در لابلای کارهای خود بگنجانند.

به گفته بسیاری از اساتید دانشگاهی کار پاره وقت در کنار درس خواندن و در ایام تعطیل کمک بسزایی به موفقیت دانشجویان می‌کند. دانشجویان باید بتوانند متناسب رشته تحصیلی خود کار پاره وقت پیدا کنند، به‌طوری که به درس خواندن آنها آسیبی نرساند. با این کار دانشجویان خیلی زودتر از آنچه که فکر کنند برای انجام کارهای جدی در آینده آماده می‌شوند و اعتماد به نفس پیدا می‌کنند. دانشجویان بیشتر از جنبه‌های مالی باید به تجربه‌ای که می‌آموزند، توجه کنند.

همچنین دانشجویان باید به طور جدی ورزش کنند. به دانشجویان پیشنهاد می‌شود ورزش خاصی را که بیشتر به آن علاقه‌مند هستند، در نظر بگیرند و به‌طور مرتب در برنامه هفتگی خود بگنجانند. همچنین دانشجویان باید روابط خود را جدی بگیرند. منزوی بودن رفتاری غیرطبیعی محسوب می‌شود‌.

لازم است دانشجویان در زندگی خود زمان‌های مفیدی را با خانواده، دوستان و اطرافیان بگذرانند. یکی از کارهایی که برای به دست آوردن حال خوب دانشجویان بسیار مفید است، شرکت در فعالیت های داوطلبانه است. دانشجویان می‌توانند بخشی از ساعت‌های آزاد خود را به فعالیت‌های داوطلبانه بپردازند؛ به طور مثال می‌توانند به کسانی که توانایی مالی کمی دارند به صورت رایگان آموزش دهند.

در کنار کسب مهارت‌های زندگی و درس خواندن، دانشجویان باید برای تفریح کردن نیز برنامه داشته باشند. تفریح کردن یکی از نیازهای مهم انسان است. دانشجویان باید ساعات آزاد خود را به گونه‌ای تنظیم کنند که فرصتی برای تفریح باقی بگذارند. تفریح باید بدون آسیب به جسم و روان فرد موجب نشاط شود. برخی رفتارهای مخاطره آمیز، روابط پرخطر، مصرف مواد مخدر و نظایر آن تفریح نیست بلکه لذت گرایی لحظه‌ای و نابود کردن تدریجی یا ناگهانی خود است.
 
مرجع : بهداشت نیوز
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
انسانهاي شاد دنياي درونشان را ميسازند، انسانهاي غمگين دنياي بيرونشان را سرزنش ميكنند.