جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۸:۴۹
کد مطلب: 47537
۲

کمبود خواب با مشکلات روانشناختی دانشجویان مرتبط است

کمبود خواب با مشکلات روانشناختی دانشجویان مرتبط است
میگنا: به گزارش دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است که کمبود خواب منجر به بروز مشکلات روانشناختی در دانشجویان می‌شود.

این پژوهش توسط دانشمندان دانشگاه آریزونا شکل گرفته و نشان می‌دهد، هر یک شب بی‌خوابی به میزان قابل توجهی در بروز استرس، اضطراب و در نهایت افسردگی دانشجویان تأثیر می‌گذارد.

این تحقیقات تأیید می‌کند، مشکلات بی‌خوابی در دانشجوهای کالج بر سلامت روان آنها آثار منفی به جای می‌گذارد و تبعات بسیاری در پی دارد.

نتایج به دست آمده از این پژوهش در یک نشست علمی در 11 ژوئن سال جاری به اشتراک گذاشته و نشان داده شد، با افزایش بی‌خوابی در دانشجویان و ابتلا آنها به افسردگی تا چه حد ریسک بروز رفتارهایی مانند خودکشی در این دسته از دانشجویان افزایش می‌یابد.

مایکل گراندر، محقق ارشد این پژوهش و سرپرست تیم مطالعاتی می‌گوید: این مطالعه یکی از وسیع‌ترین بررسی‌هایی است که در زمینه کم‌خوابی و در پی آن ابتلا به افسردگی انجام شده است؛ این مطالعه به قدرت نشان می‌دهد با هر یک شب بی‌خوابی اضافه، علائم اختلال سلامت روان بیشتر از قبل پدیدار می‌شوند.

در این پژوهش بیش از 110 هزار دانشجو مورد بررسی قرار گفتند و در نهایت مشخص شد برای هر یک شبی که دانشجویان به اندازه کافی نخوابیدند احساس انزوا در آنها 19 درصد، خلق افسرده 21 درصد، اضطراب 25 درصد، تمایل به خود آسیب زدن 25 درصد، خستگی 29 درصد و تفکر خودکشی 28 درصد افزایش یافته است.

در این بررسی، بیش از 8 هزار و 500 دانشجوی ورزشکار نیز تحت بررسی قرار گرفتند و مجدداً نتایجی مشابهی به دست آمد؛ محقق این پژوهش می‌گوید: «نتایج به دست آمده از این جهت حائز اهمیت است که بین کمبود خواب و ایجاد زمینه‌های مختلف برای اختلالات سلامت روان رابطه قوی وجود دارد».

همچنین، این یافته‌ها مهم است چراکه مشکلات سلامت روان در گروه سنی دانشجویان رایج است و متاسفانه به همین میزان خواب ناکافی در این گروه نیز بسیار رایج است.

دانشمندان تأکید می‌کنند، به همان میزانی که دانشگاه‌ها به سلامت جسمی دانشجویان اهمیت می‌دهند، باید به سلامت روان آنها نیز بهاء بدهند و بدانند که سلامت روان نیز حائز اهمیت است.

 
مرجع : فارس
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين