جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۹:۵۸
کد مطلب: 47539
۱

افسردگی زمینه ساز اعتیاد و طلاق

افسردگی زمینه ساز اعتیاد و طلاق
میگنازهرا یوسف نژاد در گفت و گو با ایسنا، گفت: در سال 92 توسط وزارت بهداشت تحقیقی در مورد افسردگی انجام شد که نتیجه آن نشان می داد یک چهارم افراد جامعه به یکی از اختلالات روانی مبتلا و از هر هفت نفر، یک شهروند افسردگی دارد.

وی با بیان اینکه در بسیاری موارد با ریشه یابی علت طلاق، اعتیاد و سایر ناهنجاری های جامعه به افسردگی می رسیم، خاطرنشان کرد: در صورت ابتلاء به این بیماری فرد از زندگی لذت نمی برد و حس خوبی ندارد.

وی با اشاره به اینکه فرد برای کسب آرامش به استفاده از مواد مخدر پناه می برد، ادامه داد: اگر افسردگی به موقع شناسایی شود، با درمان دارویی و جلسات روانشناختی از عوارض خطرناک آن جلوگیری می شود.

مدیرگروه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه با تاکید بر اینکه تشخیص علائم افسردگی بسیار مهم است، احساس غمگین بودن، علاقه نداشتن به انجام کارهای سابق، افزایش یا کاهش اشتها، افزایش یا کاهش خواب، احساس اضطراب و بی قراری، پوچی، بی ارزشی، احساس گناه و افکار خودکشی را از نشانه های ابتلاء به این بیماری ذکر کرد.

یوسف نژاد در ادامه سخنان خود به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی در حوزه معالجه و درمان افسردگی اشاره کرد و گفت: پس از اجرای طرح تحول سلامت، خدمات خوبی در حوزه روان درمانی با هزینه های کم به مردم و بیماران ارائه می شود.

وی توضیح داد: پس از اجرای این طرح، در مراکز جامع سلامت شهری مانه و سملقان، بجنورد و شیروان کارشناسان روان مستقر شده اند و با پذیرش بیماران و ارائه مشاوره به کمک فرد و خانواده وی می شتابند.

این مسئول با بیان اینکه در صورت تشخیص افسردگی مزمن بیمار به روانپزشک ارجاع می شود، افزود: روانپزشکان بیمارستان امام رضا (ع) بجنورد با کمترین مبلغ بیماران را ویزیت کرده و پس از طی کردن پروسه درمان، فرد را دوباره به کارشناسان مراکز جامع سلامت برای تکمیل پروسه درمان ارجاع می دهند.

وی یادآور شد: سلامت روان مقوله ای بسیار مهم و نیاز به ارتقای آگاهی جامعه و درک صحیح از بیماری افسردگی و عواقب آن دارد.

یوسف نژاد با تاکید بر اینکه بیماری افسردگی را جدی بگیریم، اظهار کرد: بسیاری از افراد بدون آنکه خود بدانند به افسردگی مبتلا شده اند، بنابراین برای درمان باید خانواده ها با حوصله و صبوری روند درمان را تا حصول بهبود نهایی ادامه دهند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.