يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - 31 May 2020
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۱ تير ۱۳۹۸ / ۰۸:۰۰
کد مطلب: 47688
۱

شیر بخورید تا سرطان نگیرید

شیر بخورید تا سرطان نگیرید
میگنا: مدت‌ها است که شیر به عنوان ماده‌ای برای بهبود سلامتی شناخته شده است؛ اکنون محققان در مطالعات جدید خود اعلام کردند که شیر به کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن کمک می‌کند.

براساس گزارش «مدیکال دیلی»، شیر و دیگر محصولات لبنی می‌توانند نیازهای غذایی بدن را برآورده کنند.

محققان بین‌المللی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا نگاهی به 14 مطالعه از سراسر جهان انداختند تا درک بهتری از نقش محصولات لبنی بر سلامتی داشته باشند.

محققان دریافتند که محصولات لبنی کم‌چرب می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به سندروم متابولیک، شکستگی مهره‌ها و دیابت نوع دو کمک کند. برای کسانی که در تلاش برای جلوگیری از ابتلا به سرطان هستند مصرف متوسط شیر و محصولات لبنی موثر است و شانس ابتلا به سرطان‌های روده بزرگ و مثانه را کاهش می‌دهد. البته باید بدانید که شیر هیچ تاثیری بر سرطان پروستات ندارد.

گفتنی است؛ خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در افرادی که به طور روزانه محصولات لبنی، فیتوسترول‌ها و اسیدهای چرب امگا3 را مصرف می‌کنند، کاهش می‌یابد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فرسودگی شغلی میان بهترین کارمندان رایج است؟
جایگاه بازی درمانی در مشکلات روان‌شناختی کودکان
چطور برای درس خوندن برنامه‌ریزی کنیم؟
از واکاوی علت گرایش به خالکوبی تا «عقده آدونیس»
داستان رومینا و قتل در خانه‌ پدری
ساختار مغزی در افراد اسکیزوفرن با هوش بالا
افراد با تیپ شخصیتی نوع D  و آسیب های روانی کرونا
جزئیات قتل دختر ۱۴ ساله تالشی توسط پدر سنگدل
با این ۳ نکته دانش‌آموزان بدقلق را به درس‌خواندن تشویق کنیم
شخصیت زنان از دیدگاه شینودا بولن
۸ عاملی که باعث می‌شود خاطرات‌مان را فراموش کنیم
بیماری ام اس با چه علائمی بروز می‌کند؟
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد