پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۰ / ۰۶:۳۴
کد مطلب: 4794
۱
۲

مراقب عوارض دندان عقل باشيد

مراقب عوارض دندان عقل باشيد
يک دندانپزشک با تاکيد بر لزوم توجه به برنامه بهداشتي دهان و دندان گفت: عوارض دندان عقل از جمله دردهاي مبهم، ضايعات استخواني و عفونت معمولا از همان ابتداي جواني خود را نشان مي‌دهد و به علت ناآگاهي افراد موجب عفونت دهان و دندان مي‌شود.
دکتر شمس الدين تابش با بيان اينکه پيشگيري از عوارض دندان عقل بهتر و اثر بخش‌تر از درمان آن است، اظهار داشت: در صورت بروز عوارض دندان عقل افراد بايد هر چه سريعتر به منظور جلوگيري از عفونت دهان و دندان با مراجعه به متخصص براي درمان اقدام كنند.
وي در رابطه با علت نام گذاري دندان عقل گفت: اين دندان در سنين 18 تا 22 سالگي که فرد از مرحله نوجواني وارد مرحله جواني و بلوغ شده است رشد مي‌کند و باعث کامل شدن فک مي‌شود به همين علت به آن دندان عقل مي‌گويند. اين دندانپزشک با بيان اينکه در گذشته دندان عقل افراد به صورت کامل به وجود مي‌آمد ولي امروزه به دليل عوامل طبيعي و غيرطبيعي اين دندان رشد نمي‌کند، ادامه داد: در برخي مواقع رشد دندان عقل متوقف و به صورت ناقص ظاهر مي‌شود که اين مسئله موجب بروز درد و ناراحتي در فرد مي‌شود.

دکتر تابش افزود: برخي عوامل مانند فضاي کم در فک پايين و عادات نادرست در دوران کودکي موجب مي‌شود که دندان عقل، سالم و کامل ظاهر نشود و به صورت نهفته رشد کند. دندان عقل را در صورت عدم کارايي بکشيد اين دندانپزشک تصريح کرد: در گذشته تنها دندان‌هاي فاسد که ايجاد درد مي‌کرد، کشيده مي‌شد اما امروزه اين باور تغيير پيدا کرده است و دندان عقل در صورت عدم کارايي لازم کشيده مي‌شود.

وي با اشاره به تقريبي بودن سن رويش دندان ها اظهار داشت: معمولا اولين کرسي دندان‌ها با عنوان دندان شيري در 6 سالگي، دومين کرسي در سن 12 سالگي و سومين کرسي که همان دندان عقل است در سنين 18 تا 22 سالگي رشد مي‌کند. مکيدن انگشت و استفاده از پستانک در کودکي، شکل طبيعي دندان‌ها را تغيير مي‌دهد .

دکتر تابش به تاثير عوامل مختلف در تغيير فرم دندان‌ها اشاره کرد و افزود: تنها دندان عقل موجب تغيير شکل دندان‌ها نمي‌شود بلکه عوامل ژنتيکي، فضاي دندان و عادات غلط دوران کودکي از جمله مکيدن انگشت، استفاده از پستانک موجب تغيير شکل در حالات طبيعي استخواني دهان و دندان مي‌شود.
وي در پايان با بيان اينکه دردهاي ايجاد شونده در دندان عقل به دو دسته دردهاي فشار آور و دردهاي ناشي از ايجاد کانون‌هاي چربي و عفوني که به صورت آبسه و ورم به وجود مي‌آيند تقسيم مي‌شود، گفت: روش هاي زيادي براي درمان آسيب‌هاي دندان عقل وجود دارد که به کارگيري اين روش‌ها بسته به شرايط سني، ژنتيکي و وراثتي افراد متفاوت است./ ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Iran, Islamic Republic of
با سلام پس از پرکردن دندانم که تقریبا ردیف جلوو بالا می باشد یک آبسه با درد پس از چند مدت ایجاد شده علت آن چیست جالب است که قرینه آن دندان نیز در شرف پیدایش آبسه است با تشکر
Iran, Islamic Republic of
در دندان عثل سلولهای بنیادی هستند. آیا عنوز هم کشیدنش توجیه دارد؟
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت