شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ / ۰۹:۱۸
کد مطلب: 48247
۳

درخواست کنکوریِ انجمن اوتیسم از وزارت علوم

درخواست کنکوریِ انجمن اوتیسم از وزارت علوم
میگنا: سعیده صالح غفاری، با تاکید بر لزوم مطالبه‌گری افراد طیف اوتیسم، گفت: ما در هر بخش از زندگی طیف اختلال اوتیسم که وارد می‌شویم با واقعیت‌های جدیدی روبرو می‌شویم که می‌خواهیم نسبت به آنها از سوی انجمن اوتیسم و خانواده‌های اوتیسم این مطالبه‌گری را داشته باشیم. یکی از این مطالبات برای طیف اوتیسم با اختلال عملکرد بالا یا اختلال عملکرد خوب، مقوله کنکور است.

وی افزود: بچه‌های اوتیسمی در انجمن داریم که با آموزش‌هایی که می‌بینند می‌توانند به مدارج عالی دست پیدا کنند و به دانشگاه‌ها بروند و این جدای از آن  ۱۰ درصدی است که بهره هوشی بالا دارند و قطعا می‌توانند بسیار موفق باشند. مشکلی که وجود دارد این است که نهایتا یک فرد اوتیسمی بدون اینکه مورد توجه قرار گیرد، با این اختلال باقی می‌ماند که آنهم بحث تعامل با جامعه و ارتباط اجتماعی است.

مدیرعامل انجمن اوتیسم ادامه داد: این افراد وقتی در جمع قرار می‌گیرند با استرس‌های خاص خود روبرو می‌شوند و آن اختلال اوتیسم هم که از قبل داشتند باعث می‌شود که نتوانند استعداد خود را به خوبی نشان دهند. ما طی مکاتبه‌ای که با وزارت علوم داشتیم، درخواست کردیم برای این افراد مثل نابینایان و ناشنوایان برای حضور در کنکور تمهیدات ویژه قائل شوند که این بچه‌ها بتوانند با شرایط مساعدتری کنکور دهند.

وی مقوله کنکور را از جدی‌ترین دغدغه‌های فعلی افراد طیف اوتیسم معرفی کرد و افزود: امیدوارم مسئولین صدای مارا بشنوند و بتوانیم تا سال آینده این مشکل را از روی دوش بچه‌های اوتیسم برداریم. تاکنون نیز در ملاقات‌هایی که با نمایندگان وزارت علوم داشتیم از این طرح استقبال کردند و از ما خواستند تا پیگیر این موضوع باشیم. البته لازمه این امر جریان‌سازی است و رسانه‌ها می‌توانند در این راستا کنار ما قرار گیرند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...