جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸ / ۰۷:۲۷
کد مطلب: 48554
۱

با تشخیص به موقع، سرطان دیگر کشنده نیست

با تشخیص به موقع، سرطان دیگر کشنده نیست
میگنا: کیوان مجید زاده در نشست خبری دهمین کنگره سرطان پستان که پیش از ظهر امروز در سالن کنفرانس پژوهشکده معتمد برگزار شد گفت: سرطان در ایران مانند سایر نقاط جهان رو به افزایش است و پیش بینی می‌شود که تا ده سال آینده آمار آن دو برابر شود اما با این وجود در درمان آن پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم و دیگر این بیماری در صورت تشخیص به موقع قابل درمان است.

وی با تاکید بر اینکه سرطان پستان، شایع‌ترین نوع سرطان در زنان است و میزان شیوع آن در جوامع غربی بیشتر است خاطر نشان کرد: میزان بروز سرطان پستان در ایران بین ۳۲ تا ۳۴ مورد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت زنان است اما این آمار در جوامع غربی 94 نفر در هر 100 هزار نفر است که این آمار نشان می‌دهد که ایران نسبت به سایر کشورها آمار کمتری در ابتلا به سرطان دارد.

مجید زاده با اشاره به اینکه نرخ بروز این نوع سرطان در کشور رو به افزایش است به طوری در دهه آینده میزان ابتلا به سرطان پستان، دو برابر خواهد شد اضافه کرد:‌ میزان مرگ و میر ناشی از سرطان پستان در ایران و کشورهای بلوک شرق بیشتر از کشورهای غربی است و آنچه که در این میان مهم است این است که باید به بخش پیشگیری توجه ویژه شود.

رئیس پژوهشکده سرطان سینه معتمد تاکید کرد:‌ 40درصد از سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند به شرط آنکه فاکتورهایی در این میان رعایت شود.
وی با اشاره به اینکه ورزش باید در زندگی همه مردم گنجانده شود، تاکید کرد: عدم مصرف دخانیات، جلوگیری از چاقی، تحرک بدنی و فعالیت فیزیکی و تغذیه سالم از فاکتورهایی است که باید به آن توجه داشت.

مجید زاده به رابطه باروی و سرطان سینه نیز اشاره کرد و افزود: بارداری بالای سن 35 سال می‌تواند ریسک ابتلا به سرطان را افزایش دهد این در حالی است که افرادی که اصلاً باردار نمی‌شوند نیز مستعد ابتلا به سرطان سینه هستند.

وی با تاکید بر اینکه یک ساعت پیاده روی برای بانوان می‌توان در کاهش ابتلا به این بیماری مؤثر باشد تاکید کرد: نسبت به سال‌های قبل کشور ما پیشرفت زیادی در حوزه تشخیص بیماری سرطان سینه داشته و در بسیاری از بیماران در مراحل اولیه امکان تشخیص این بیماری وجود داشته و به این طریق می‌توان با درمان سرطان سینه، طول عمر بیمار را افزایش داد.

رئیس کنگره، به جنبه‌های توارثی در ابتلا به سرطان پستان اشاره کرد و افزود: اگر در خانواده‌ای مواردی از سرطان وجود داشت، حتماً باید به پزشک مراجعه کنند. تعداد قابل توجه ابتلا به سرطان در خانواده، ابتلای جنس مخالف به سرطان و اینکه یک نفر در خانواده بیش از یک نوع سرطان داشته باشد، نکات دیگری هستند که باید مورد توجه بانوان قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه دهمین کنگره سرطان پستان از اول تا 3 آبان برگزار می‌شود از هم اندیشی همه متخصصان خبر داد و اضافه کرد: در این کنگره پزشکان طب سنتی، طب ایرانی و تب نوین در کنار هم به هم اندیشی می‌پردازند تا بتوانند از کنار هم قرار گرفتن این متخصصان نتیجه بهتری حاصل شود.
انتهای پیام/4087/
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.