جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۸ / ۰۷:۱۰
کد مطلب: 48906
۴

روانشناسی فرزندان بر اساس ترتیب تولد

روانشناسی فرزندان بر اساس ترتیب تولد
میگنا: محموباقر حسنوند روانشناس و مشاور خانواده درباره رفتارهای کودکان براساس ترتیب تولد اظهار کرد: رفتار والدین با نخستین فرزند متفاوت است و نگرش ها، انتظارات، مهارت های فرزندپروری و نگرانی های والدین در فرزند اول فرق دارد.
 
این روانشناس گفت: والدین در به دنیا آمدن فرزند اول تجربه کافی ندارند به همین دلیل پیش از تولد فرزند خود برای تربیت فرزندشان ایده آل فکر می‌کنند در نتیجه سطح انتظارات از کودکشان بالاست.

وی افزود: فرزندان اول قانون مند، خودخواه، خودرای هستند و با دیگران سخت ارتباط برقرار می‌کنند همچنین فرزندان اول مسئول برآورده کردن خواسته های والدین خود هستند.

حسنوند ادامه داد: والدین در تربیت فرزندان دوم سهل گیرانه تر عمل می‌کنند و سخت گیری های فرزند اول را ندارند همچنین تبعیت فرزندان دوم از والدین کمتر است.

این روانشناس اضافه کرد: فرزندان اول به دلیل اینکه تنها با دو فرد بزرگسال (والدین) بزرگ شده اند زود بزرگ شده و دوران کودكي کوتاه تری دارند و فرزندان دوم به دلیل اینکه با فرزندان اول بزرگ می‌شوند دوران کودکی بیشتری دارند.

وی بیان کرد: فرزندان آخر (ته تغاری ها) در فضایی بزرگ می‌شوند که تعداد فرزندان در خانه زیاد است بنابراین انواع حمایت ها از آنها صورت می‌گیرد چراکه اگر فرزند آخر را دعوا کنند همه از آنها حمایت می‌کنند.

حسنوند تصریح کرد: به دلیل حمایت های زیادی که از فرزند آخر میشود روی پای خود نمی ایستند و حمایت عاطفی از آنها بیشتر است و نظم رفتاری یک فرزند بزرگسال در آنها دیده نمی‌شود.

این روانشناس خاطرنشان کرد: علاوه بر تربیت فرزندان، ترتیب تولد، جنسیت در شکل گیری رفتارهای کودکان موثر است همچنین دختری که محیط مردانه بزرگ شود رفتاری پسرانه دارد و بلعکس پسرانی که با دختران بزرگ شود رفتاری دخترانه دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
قلب فقط کارش خونرسانی نیست؛ رزق و روزیتون رو هم میرسونه! خوش قلب باشید