جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - 13 Dec 2019
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۸ / ۲۲:۰۷
کد مطلب: 48930
۲

ساعت شام؛ تعیین کننده «سلامت قلبی»

ساعت شام؛ تعیین کننده «سلامت قلبی»
میگنا: نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است، دیر غذا خوردن در شب افراد را در معرض بیماری‌های مختلف قرار می‌دهد.

محققان انجمن قلب آمریکا طی یک پژوهش جدید عادات غذایی هزاران زن را تحت بررسی قرار دادند و در نهایت دریافتند، ساعات مصرف غذا در شب سلامت قلب زنان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گفته کارشناسان علمی، با هر یک درصد افزایش کالری مصرفی در شب، ریسک فشارخون بالا و در پی آن بیماری‌های قلبی افزایش می‌یابد.

نتایج ارائه شده در جلسات علمی انجمن قلب آمریکا در فیلادلفیا نشان داد که خوردن غذا پس از ساعت ۸ شب به سلامت قلب آسیب می‌زند.

محققان می‌گویند: این نخستین مطالعه برای ایجاد پیوند بین کالری مصرفی در شب و بروز بیماری قلبی نیست.؛دهها آزمایش علمی دیگر نتایج مشابهی را ارائه داده‌اند.

محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: تاکنون رویکردهای سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی به آنچه که ما می‌خوریم و چه ساعتی می‌خوریم متمرکز شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

آقایان بخوانند؛ چگونه همسرتان را تشویق کنید تا وزن کم کند؟
هراس از آزمایش، مهم‌ترین چالش مبتلایان به ایدز است
ورزش، راهی برای تنظیم اکسیژن رسانی
فیلم‌هایی که نگاه شما به انسان را به چالش می‌کشند
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ