شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۸ / ۰۸:۰۰
کد مطلب: 49043
۱

اختلال یادگیری کودکان ناشی از چیست ؟

اختلال یادگیری کودکان ناشی از چیست ؟
میگنا: لیلا شقاقی کارشناس روانشناسی، درباره اختلال یادگیری در کودکان اظهار کرد: بسیاری از کودکان ظاهری طبیعی دارند، رشد جسمی، قد و وزنشان حاکی از بهنجار بودن آنان است، هوش کم و بیش عادی دارند، به خوبی صحبت می‌کنند، مانند سایر کودکان بازی کرده و به خوبی با سایرین ارتباط برقرار می‌کنند و در خانه نیز کارهایی را که والدین به آنها می سپارند، به خوبی انجام می دهند، از رفتار و اخلاق عادی برخوردارند دچار اختلال در یادگیری هستند.

این کودکان زمانی که به مدرسه می‌روند و می‌خواهند خواندن و نوشتن را بیاموزند دچار مشکلات جدی می‌شوند. این کودکان به تدریج درمی‌یابند که سایر کودکان از نظر وضع درسی بهتر از آنها هستند و احساس حقارت را تجربه می‌کنند، کم کم بیزاری نسبت به درس و مدرسه در آنها به وجود می‌آید.

والدین آنها که اغلب از دلایل ناتوانی یادگیری آنها بی خبر هستند، مشکل را بیشتر می‌کنند و با فشارهایی که به کودک وارد می‌آورند، دشواری را چند برابر می کنند. زمانی که پیشرفت درسی فرد بر اساس آزمون‌های استاندارد فردی در خواندن، حساب کردن، نوشتن یا بیان به طور چشمگیری پایین تر از سطح مورد انتظار سنی، درسی، و یا هوشی وی باشد.

 شقاقی بیان کرد: این نوع دانش آموز در تشخیص کلمه، روان خوانی، درک مطلب دچار مشکلاتی می شوند که پس از ارزیابی دقیق باید مورد درمان قرار بگیرند. اختلال در نوشتن نیز وجود دارد که مهارت های نگارش پایین تر از حد مورد انتظار است.

 او گفت: زبان فارسی با دشواری های خود مشکلات آموزشی را برای این نوع دانش آموزان ایجاد می کند. همچنین آیتم های حافظه دیداری و شنیداری ، توالی دیداری و شنیداری، دقت و تمرکز، حساسیت شنیداری، نارسا نویسی ، وارونه یا قرینه نویسی ارزیابی و در صورت لزوم درمان تجویز می شود.

شقاقی تصریح کرد: اختلال در یادگیری ریاضی، مهارتهای حرکتی درشت و ظریف، مهارتهای کلامی، مهارتهای شناختی، ادارک فضایی، حل مسئله ، مفاهیم پایه ریاضی، برتری طرفی مغز باید کاملا ارزیابی و در صورت لزوم درمان انجام شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند