پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2 Apr 2020
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۴ دی ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۳
کد مطلب: 49215
۰
یافته محققان سنگاپوری؛

تاثیر چای سبز در مقابله با بیماری سل

میگنا: محققان دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور در آزمایشات خود دریافتند که چگونه ترکیب موجود در چای سبز موسوم به EGCG (epigallocatechin gallate) می‌تواند از رشد باکتری‌های عامل بیماری سل ممانعت کند.
ترکیب EGCGبا پیوند با یک آنزیم و تامین انرژی بیولوژیکی برای فعالیت سلولی، این کار را انجام می‌دهد.
این فرایند منجر به اُفت انرژی باکتری که برای فرایندهای حیاتی سلولی در جهت رشد و ثبات نیاز دارد می‌شود.
«گرهاد گروبر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «کشف ما در مورد توانایی این ترکیب این امکان را فراهم می‌کند که داروهای جدیدی را برای مقابله با این بیماری تنفسی ایجاد کنیم.»

به گفته محققان، سلول‌ها برای انجام فرایندهای حیاتی شان نظیر تشکیل دیواره سلولی نیاز به انرژی دارند. آنها این انرژی را از آنزیمی موسوم به ATP (Adenosine triphosphate) تامین می‌کنند.

بدون انرژی برای فعالیت‌های ضروری سلول، سلول توانایی و پایداری اش را از دست می‌دهد و در نهایت می میرد.
محققان با آزمایش ۲۰ ترکیب متوجه شدند تنها EGCG که به مقدار زیادی در چای سبز وجود دارد، می‌تواند موجب کاهش ذخیره انرژی در سلول‌ها شود.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

روانشناسان کودک، زنجیره درمان را قطع نکردند
چرا همه‌ ما تا حدی نژادپرست هستیم؟!
چگونه از بروز "انگ اجتماعی" نسبت به مبتلایان به کرونا پیشگیری کنیم؟
اقدامات سازمان آموزش و پرورش استثنایی در روز جهانی اوتیسم 1399
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند