چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۴۱
کد مطلب: 49290
۱

رونمایی از اطلس پایش سلامت روانی-اجتماعی دانش آموزان خراسان رضوی

رونمایی از اطلس پایش سلامت روانی-اجتماعی دانش آموزان خراسان رضوی
میگنا: علیرضا مالک اشرفی معاون پرورش و فرهنگی این سازمان در آیین رونمایی از اطلس پایش سلامت روانی-اجتماعی دانش آموزان استان که روز پنجشنبه در فرهنگسرای ثابت مشهد برگزار شد ، اجرای سند تحول بنیادین را نیازمند اقدامات عملیاتی دانست و گفت: امروز یکی از مهم ترین اولویت ها در نظام تعلیم و تربیت بحث آسیب های اجتماعی است.

وی افزود: پیشرفت های علمی در شرایط فعلی علی رغم همه مزیت ها شکاف هایی را نیز ایجاد میکند که اصلاح آن ها نیاز به مداخلات درمانی دارد،این مداخلات به خصوص در آموزش و پرورش که جامعه هدف دانش آموزان هستند اهمیت ویژه ای دارد.

مالک اشرفی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های آموزش و پرورش استان برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی تصریح کرد: فعالیت های آموزش و پرورش استان در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی بر ۴ محور پژوهش، آموزش، پیشگیری و درمان و به همت نیروهای توانمند حوزه مشاوره صورت می پذیرد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه بیش از ۶۵ درصد مشاوران دستگاه تعلیم و تربیت استان دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی هستند و با علاقه و انگیزه کار خود را دنبال می کنند خاطر نشان کرد:در استان خراسان رضوی ۴۷ منطقه آموزشی و پرورشی داریم که ۵۰ مرکز و هسته مشاوره در این مناطق در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به افتتاح دبیرخانه کشوری طرح نماد در مرکز مشاوره استان بیان کرد:هدف کلی از تدوین نرم افزار پایش سلامت روانی اجتماعی دانش آموزان استان ارتقا سطح شاخص های سلامت اجتماعی روانی آن هاست، اطلاعات ورودی لازم برای این اطلس از طریق داده های مشاوره ای، بررسی و تحلیل مشکلات روانی رفتاری دانش آموزان و همچنین تحلیل و بررسی نتایج ارجاعات به مراکز مشاوره و سامانه طرح نماد تامین می شود.

قابل ذکر است طرح تدوین نرم افزار جامع پایش سلامت روانی اجتماعی دانش آموزان به صورت آزمایشی در استان خراسان رضوی و به زودی در کل استان های کشور اجرایی خواهد شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.