چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۷:۴۵
کد مطلب: 49633
۱

«ژن خوب» در مقالات علمی!

«ژن خوب» در مقالات علمی!
میگنا: دکتر بهرام عین‌اللهی در پنجمین همایش پزشکی قانونی در مسیر مرجعیت علمی که روز پنج‌شنبه در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: پزشکی قانونی مانند یک دانشگاه است که اگر در جایگاه واقعی خود قرار بگیرد می‌تواند منجر به رشد و شکوفایی علمی در کشور شده و دیگر دانشگاه‌ها را نیز ارتقاء دهد کما اینکه در حال حاضر نیز این سازمان خدمات ارزنده و قابل قبول علمی به کشور ارائه کرده است.

وی ادامه داد: پزشکی قانونی دارای داده‌ها و اطلاعات منحصر به فرد و خوبی است که اگر در اختیار گروه‌ها و دانشجویان پزشکی قرار بگیرد می‌تواند بسیار راهگشا و موثر باشد.

عین‌اللهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: برابر آمارها سرعت رشد علمی در کشورمان در سال‌های پس از پیروزی انقلاب ۱۱ برابر متوسط سرعت رشد علمی در جهان است که این نشان می‌دهد اقدامات قابل توجهی در کشور در حوزه رشد علمی انجام شده است که البته این سرعت در مقاطع مختلف تغییراتی داشته است اما روند کلی آن رو به رشد بوده است.

رئیس انجمن آموزش علوم پزشکی کشور سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در راستای علم، عمل و فناوری را سیاست‌های راهگشای کشور توصیف کرد و گفت: این سیاست‌ها از جمله نقاط قوت کشورمان است که می‌تواند منجر به افزایش سرعت رشد علمی شود.

عین‌اللهی در ادامه سخنانش به مسئله عدالت آموزشی پرداخت و گفت: نبود عدالت آموزشی، عدم دسترسی یکسان به امکانات و منابع در سطح کشور و... از موانع پیشرفت علمی در کشور است که باید رفع شود. متأسفانه با پدیده‌ عجیبی روبرو شده‌ایم و آن ژن خوب در بحث علوم است و شاهد آن هستیم که برخی از اساتید ما در مراکز تحقیقاتی ۲۰ مقاله را به اسم فرزند خود می‌زنند تا از ژن خوب خودشان حمایت کرده باشند.

وی ادامه داد: ما باید منابع را براساس نیازهایی که در کشور وجود دارد تأمین کنیم.
عین‌اللهی توجه به عدالت آموزشی را از مسائل مهم در رسیدن به مرجعیت علمی برشمرد و گفت: ما باید روی توانایی‌ها و دانش جوانان کشور خودمان تمرکز کنیم و قطعا از این طریق می‌توانیم به مرجعیت علمی دست پیدا کنیم.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين