سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۳
کد مطلب: 49803
۱

۳۰ دانشجوی نمونه کشوری معرفی شدند

۳۰ دانشجوی نمونه کشوری معرفی شدند
میگنا: بیست و هشتمین جشنواره دانشجویان نمونه کشوری عصر ديروز با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، دکتر مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت و برخی دیگر از مسوولان و خانواده‌های دانشجویان نمونه در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

در این مراسم از ۳۰ دانشجوی نمونه کشوری که ۱۰ نفر آنها از بین دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند تقدیر و تجلیل شد.

 عادل اعظمی از دانشگاه علم و صنعت در رشته مهندسی، متین تقی زاده از دانشگاه شهید باهنر کرمان در رشته علوم  و فناوری نانو و نانوشیمی،  عطا خرمی از دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی برق، میثم بلباسی از دانشگاه تهران در رشته مدرسی معارف اسلامی، مرتضی نظری هریس از دانشگاه تبریز در رشته مهندسی برق- قدرت، مسلم شیروانی ناغانی از دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین در رشته آینده پژوهی، زهرا کلباسی اشتری از دانشگاه اصفهان در رشته الهیات علوم قرآن و حدیث، مهدی تاج پور از دانشگاه تهران در رشته کارآفرینی، حسین میهمی از دانشگاه شیراز در رشته آموزش زبان انگلیسی ۹ برگزیده مقطع دکتری بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجویان نمونه کشوری هستند.

همچنین زهرا حسینی از دانشگاه رازی کرمانشاه در رشته مجموعه تربیت بدنی و علوم ورزشی، وحید مایلی از دانشگاه تبریز در رشته مهندسی عمران و شیما توکلی دهقی از دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته مجموعه مهندسی مواد و متالورژی  سه دانشجوی برگزیده دوره کارشناسی ارشد این جشنواره هستند.

طبق اعلام سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، احسان طالبی از دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی در رشته علوم تربیتی نیز برگزیده دوره کارشناسی جشنواره دانشجویی نمونه سال ۹۹ اعلام شد.

در بیست و هشتمین جشنواره دانشجویی نمونه کشوری برای اولین بار دانشگاه آزاد اسلامی نیز دانشجویان خود را به این جشنواره معرفی کرد و در این بین حسین عندلیب از دانشگاه آزاد واحد نجف آباد در رشته الهیات ومعارف اسلامی،‌ابوالفضل کربلایی حسینی غیاث وند از واحد قزوین دانشگاه آزاد در رشته معماری، محمد حسین رشیدی مهرآبادی از واحد علوم و تحقیقات تهران در رشته مهندسی عمران، نرگس آزاد بار از واحد دانشگاه آزاد تهران غرب در رشته مهندسی عمران گرایش سازه، مهناز پیروی از واحد تبریز دانشگاه آزاد در رشته معماری، نگین ناصح از واحد علوم و تحقیقات در رشته محیط زیست و علی کاظمی تبریزی از واحد علوم تحقیقات این دانشگاه در رشته علوم و صنایع چوپ و کاغذ در مقطع دکتری تخصصی به عنوان دانشجوی نمونه کشوری سال ۹۹ انتخاب شدند.

در جشنواره امسال ۱۰ نفر از برگزیدگان نمونه کشوری از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بودند که در دوره تخصصی محمد پورابراهیمی از دانشگاه علوم بهزیستی در رشته پرستاری، سکینه گرایلو از دانشگاه یزد در رشته آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و مجید اسدی سامانی از دانشگاه شهرکرد در رشته ایمنی شناسی پزشکی عنوان دانشجوی نمونه را کسب کردند و همچنین میلاد غنی زاده از دانشگاه تبریز در رشته جراحی دندان، دهان و صورت در دوره دستیاری عنوان دانشجویی نمونه برگزیده شدند.

همچنین مهدی هادیان برسیانی از دانشگاه اصفهان در رشته پزشکی و مهدی عیسی زاده از دانشگاه ارتش درهمین رشته برای دوره دکتری حرفه‌ای عنوان دانشجوی نمونه را کسب کردند.

برای دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته‌های علوم پزشکی نیز ویدا سادات انوشه از دانشگاه یزد در رشته ارگونومی و محمد سعید غلامی از دانشگاه علوم پزشکی ایران در رشته همتالوژی آزمایشگاهی و بانک خون نیز به عنوان دانشجویان نمونه برگزیده شدند.

برای مقطع کارشناسی ارشد ذوالفقار سباتی از دانشگاه آبادان در رشته علوم آزمایشگاهی و سجاد بهاری نیا از دانشگاه یزد در رشته مدیریت خدمات بهداشت و درمانی نیز عنوان دانشجوی نمونه کشوری را کسب کردند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی