چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۱
کد مطلب: 50546
۲
آموزش مهارت های زندگی در مدارس ضروری است

فضای مجازی موجب کمرنگ شدن رابطه عاطفی اعضای خانواده می شود

فضای مجازی موجب کمرنگ شدن رابطه عاطفی اعضای خانواده می شود
میگنا: حمیدرضا عباسی عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان زاهدان در گفت و گو با عصرهامون، بیان کرد: مهارت های زندگی یکی از موارد ضروری است که باید از پایه های پایین در سیستم آموزشی گنجانده شود مهارت ارتباطی یکی از فاکتورهایی است که در این زمینه باید بیاموزیم و این آموزش مهارت های زندگی و ارتباطی باید در سیستم آموزشی کشور قرار بگیرد.


وی افزود: انسان موجودی اجتماعی است و مهارت های ارتباطی لازمه زندگی اوست بنابراین باید اصول آن را به صورت رسمی بیاموزد و والدین نیز باید اصول این مهارت های ارتباطی را فرا بگیرند تا بتوانند زمینه ارتباط اثربخش را با فرزندان  فراهم کنند .

اگر والدین نتوانند ارتباط موثر و متعادلی را با فرزندان ایجاد کنند فرزندان به سمتی که جاذبه های بیشتری دارد کشیده می شوند تا نیاز ارتباطی در وجود خود را برطرف کنند بنابراین والدین باید با شناخت فرزندان ، مقتضیات سنی و ویژگی های شخصیتی آنها، زمینه ارتباط مطلوب و اثربخشی را فراهم کنند.

عباسی با بیان اینکه فضای مجازی سبب ایجاد فاصله ارتباطی بین فرزندان و والدین شده، اذعان کرد: هنگامی که نوجوان به سمت فضای مجازی سوق داده شود با توجه به جذابیت های این فضا به سمت گروه های مجازی همسالان کشیده می شودبنابراین به دلیل ویژگی های این گروهها و تجربه کم اجتماعی سبب ایجاد آسیب های فراوانی به نوجوان شده و فاصله فرد با خانواده بیشتر می شود.

گرایش به اعتیاد یکی از مواردی است که در این گروه های همسالان می تواند شکل بگیرد و فرد را گرفتار دام اعتیاد کرده و فاصله او از خانواده بیشتر شوداما اگر بتوانیم افراد را با سبک زندگی درست و واقعی آشنا کنیم تا در اوقات فراغت از دنیای مجازی دور و به دنیای واقعی نزدیک شوند با شکل گیری ارتباطات در دنیا واقعی و بازگشت به زندگی واقعی میتوانیم به سبک زندگی صحیح دست پیدا کنیم.

این کارشناس ارشد  روانشناسی اذعان کرد: مدیریت زمان یکی از فاکتورهایی آموزش مهارت های زندگی است، آموزش درست سبب کاهش آسیب های اجتماعی و نزدیکی به دنیای واقعی خواهد شد فرد باید برای خود قوانینی وضع کند که طبق آن فضای مجازی بر زندگی واقعی ارجح نباشد همچنین مدیریت خانواده هاو استفاده از برنامه های آموزشی می تواند در شکل گیری ارتباط اجتماعی مطبوب در دنیای واقعی موثر باشد.

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد