جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۳:۳۱
کد مطلب: 50620
۱

زنان بیشتر از مردان از اطلاع رسانی کرونایی رضایت دارند

ارزیابی شهروندان از نحوه اطلاع‌رسانی شهرداری تهران درباره کرونا نشان می‌دهد؛ 44.7 درصد از شهروندان نحوه اطلاع‌رسانی شهرداری تهران دراین باره را خوب و خیلی خوب و 31.8 درصد به میزان ضعیف و خیلی ضعیف ارزیابی کرده‌اند.
این در حالی است که زنان بیشتر از مردان و افراد 50 سال و بالاتر کمتر از دیگر گروههای سنی نحوه اطلاع‌رسانی شهرداری تهران درباره کرونا را خوب ارزیابی کرده‌اند.


ناآشنایی شهروندان تهرانی نسبت به پرداخت‌های آنلاین و تهران من
استفاده شهروندان از خدمات آنلاین شهرداری نشان میدهد 10.6 درصد از شهروندان از پرداخت عوارض و بهای خدمات، 10.4 درصد از خرید اینترنتی از فروشگاه شهروند و 8.4 درصد از خدمات آنلاین «تهران من» در دوران کرونا استفاده می‌کنند.
بررسی آشنایی شهروندان با سامانه تهران من و سامانه 137 نشان می‌دهد 57 درصد از شهروندان با سامانه «تهران من» آشنایی ندارند.
در این ارتباط مردان بیشتر از زنان، افراد 50 سال و بالاتر کمتر از دیگر گروههای سنی و افراد دارای تحصیلات دانشگاهی بیشتر از افراد غیردانشگاهی با سامانه تهران من آشنایی دارند.

از طرفی 55.1 درصد از شهروندان با سامانه 137 آشنایی دارند. در ارتباط با سامانه 137، مردان بیشتر از زنان و جوانان کمتر از دیگر گروه‌های سنی با سامانه 137 آشنا هستند.

از بین کسانی که با سامانه 137 آشنایی داشتند 84.2 درصد بیان کرده اند در ایام کرونا با این سامانه تماس نداشته اند.


تمایل شهروندان به پیگیری اخبار شهرداری از صدا و سیما
بررسی شیوه پیگیری شهروندان از پیام‌های آموزشی شهرداری درباره مقابله با کرونا نشان میدهد بیشتر شهروندان (50.2 درصد) از طریق صدا و سیما پیام‌های آموزشی شهرداری درباره مقابله با کرونا را پیگیری کرده‌اند.


همچنین 32.7 درصد از شهروندان پیام‌های آموزشی شهرداری درباره کرونا از طریق شبکه های اجتماعی مجازی و 19.9 درصد از طریق بنرها و بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر پیام‌های آموزشی شهرداری در خصوص مقابله با کرونا را پیگیری کرده‌اند.
بررسی نحوه اطلاع شهروندان از اقدامات شهرداری تهران نشان میدهد 43.7 درصد از شهروندان معمولا اقدامات شهرداری را از طریق صدا و سیما، 22.8 درصد از طریق بنرها و بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر و 22.6 درصد از طریق فضای مجازی مطلع میشوند.

در این ارتباط مردان بیشتر از زنان از طریق بنرها و بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر و در مقابل زنان بیشتر از مردان از طریق صدا و سیما از اقدامات شهرداری تهران مطلع میشوند.

بررسی ترجیح شهروندان به نحوه دریافت اطلاعات مربوط به اقدامات شهرداری تهران هم نشان میدهد 49.9 درصد از شهروندان ترجیح میدهند از طریق صدا و سیما اطلاعات مربوط به اقدامات شهرداری تهران را دریافت کنند.


کمترین اطلاع شهروندان از یک اقدام شهرداری
بررسی اطلاع شهروندان از اقدامات شهرداری تهران برای مقابله با شیوع کرونا نشان می دهد 83 درصد از شهروندان از اقدامات شهرداری درباره ضد عفونی کردن وسایل نقلیه عمومی، 79.4 درصد از لغو طرح ترافیک و اجازه تردد همه خودروها در شهر و 78 درصد از ابلاغ به ناوگان حمل و نقل عمومی جهت رعایت فاصله اجتماعی اطلاع داشتند.
کمترین اطلاع شهروندان از اقدامات شهرداری مربوط به توزیع بسته‌های بهداشتی و آموزشی بین کودکان کار با 26.2 درصد بوده است.

این نظرسنجی انتظار شهروندان از شهرداری تهران را هم بررسی کرده و به این نتیجه رسیده است که؛ 30.1 درصد از شهروندان از شهرداری انتظار دارند تا حمل و نقل عمومی و معابر و خیابان‌ها را ضد عفونی کند.

همچنین 9.2 درصد از شهروندان نظافت و پاکسازی شهر و خیابان‌ها، 8.9 درصد ارائه ماسک و الکل در تمام نقاط شهر و ارائه به قیمت دولتی و 8.7 درصد اطلاعرسانی دقیق در مورد خدمات به مردم را از شهرداری انتظار دارند.
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، به تازگی میزان اطلاع شهروندان از اقدامات شهرداری تهران در ایام کرونا را با نظرسنجی از یک هزار و 43 نفر از شهروندان تهرانی بررسی کرده است.

شیوه گردآوری اطلاعات به صورت تلفنی و جامعه آماری طرح شامل همه مردان و زنان 18 سال به بالای شهر تهران بوده‌اند.
از کل شهروندان 50.6 درصد مرد و 49.4 درصد زن و میانگین سن شهروندان حدود 41.5 سال بوده است.
از بین کل شهروندان 52.4 درصد دارای تحصیلات غیردانشگاهی و 46.7 درصد دارای تحصیلات دانشگاهی بوده‌اند.
نتایج آخرین نظرسنجی انجام گرفته در شهر تهران درخصوص کرونا نتایج آخرین نظرسنجی انجام گرفته در شهر تهران درخصوص کرونا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!