چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۵ مهر ۱۳۹۰ / ۱۹:۳۹
کد مطلب: 5064
۰

خوردن ماهی خطر بروز سکته مغزی را کاهش می دهد

پژوهشگران سوئدی پس از 30 سال تحقیقات دریافتند که خوردن ماهی نه تنها برای سلامت عمومی بدن مفید است بلکه خطر بروز سکته مغزی را کاهش می دهد.
به گزارش مهر، محققان موسسه کارولینکسای استکهلم سوئد با مطالعه بر روی 400 هزار نفر از ملیتهای مختلف و سنین بین 30 تا 103 سال به مدت 30 سال طی 15 آزمایش دریافتند که مصرف ماهی به مدت 3 تا 4 مرتبه در هفته می تواند تاحد چشمگیری خطر بروز سکته مغزی را کاهش دهد. اطلاعات جمع آوری شده نشان می دهد در افرادی که از این رژیم غذایی صحیح استفاده می کنند احتمال سکته مغزی بیش از 15 درصد کاهش می یاید. براساس گزارش فاکس نیوز، این محققان با تاکید بر اینکه این کاهش خطر تنها زمانی رخ می دهد که ماهی سرخ نشود، توصیه کردند که برای داشتن یک وضعیت سلامتی عالی باید ماهی به روشی کم روغن طبخ شود. تاکنون گفته می شد که خوردن یک سیب در روز می تواند نیاز به پزشک را تاحد قابل توجهی کاهش دهد. اکنون این دانشمندان نشان دادند که مصرف ماهی پخته و سرخ نشده نیز می تواند در حفظ سلامت نقش مهمی ایفا کند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو