جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۲
کد مطلب: 50686
۰

غذاهایی که چربی اشباع دارند، تمرکزتان را کم می‌کند

تحقیقات جدید حاکی از آن است که تا ساعت‌ها بعد از خوردن غذاهایی که چربی اشباع دارند، توانایی تمرکز انسان کاهش می‌یابد. پژوهشگران در بررسی‌های خود ارتباطی را میان معده و مغز یافته و توصیه می‌کنند از رژیم‌های کم‌چربی استفاده کرده و بهتر است مصرف منابع حیوانی مانند گوشت قرمز، گوشت سفید و موادلبنی را کاهش داد.
 
محققان دریافتند افرادی که غذاهای پرچرب اشباع مصرف می‌کنند عملکرد ضعیفی در فعالیت‌های مغزی از خود نشان می‌دهند و این اثر در مقایسه با غذاهایی که چربی غیراشباع دارند، بسیار قابل‌ملاحظه است.

به گزارش مدیکال‌نیوزتودی،التهاب ایجادشده در مغز به دنبال مصرف چربی‌های اشباع دلیل تأثیر روی فرآیند مغزی و کاهش تمرکز بوده و عملکردهای شناختی مغز را نیز تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. چربی‌های اشباع با بروز التهاب و بروز خستگی مفرط در زنان مبتلا به سرطان هم در ارتباط است. بنابراین محققان توصیه می‌کنند افراد چربی‌های غیراشباع مانند چربی‌های گیاهی را جایگزین چربی‌های اشباع حیوانی کنند.
مرجع : سلامت نیور
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی...