کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

غذاهای مفید و مضر برای کلیه کدامند؟

4 آذر 1390 ساعت 8:57


یک محقق طب اسلامی گفت: مصرف برخی از مواد غذایی برای کلیه‌ها مضر است که می‌توان به چای، غذاهای سرخ شده، غذای چرب و پر حجم، ادویه‌جات تند، شیرینی‌های قنادی، نوشابه و آب یخ اشاره کرد
سید علی ابوالحبیب اظهار داشت: مصرف برخی از مواد غذایی می‌تواند کلیه‌ها را سالم، شاداب و باطراوت نگه ‌دارد.
 
وی گفت: از موادغذایی که می‌تواند کلیه‌ها را سالم نگه دارد، می‌توان به آب، سیب درختی، کاهو، خیار، مغز بادام خام، لیموترش تازه، روغن زیتون، انجیر، برگه زردآلو، جوانه گندم و عسل اشاره کرد. این محقق طب اسلامی اضافه کرد: افراد سعی کنند میوه‌ها را به طور کامل و  همراه با پوست و دانه‌های آن مصرف کنند به دلیل اینکه پوست و دانه های میوه دارای مواد ارزشمندی است که برای بدن مفید است. ابوالحبیب بیان داشت: مصرف برخی از مواد غذایی برای کلیه‌ها مضر است که می‌توان به چای، غذاهای سرخ شده، ادویه‌جات تند، شیرینی‌های قنادی، نوشابه، آب یخ به خصوص در زمانی که بدن انسان عرق کرده است، اشاره کرد. وی ادامه داد: مصرف ترشی‌ها، سرکه، شور، نمک زیاد، غذاهای چرب و پرحجم، نان خامه‌ای، ماست، گوشت اردک، غذای طبخ‌شده و آماده شده در رستوران‌ها مانند سوسیس کالباس و انواع سس و مواد تند و تیز نیز برای کلیه‌ها مضر است. این محقق طب اسلامی افزود: چای فوق‌العاده برای کلیه‌ها مضر است به دلیل اینکه مصرف آن بیش از حد سلول‌های اپیتلیال کلیه را تحریک می‌کند و درکلیه ها بیش از حد فعالیت می‌کنند. منبع: فارس


کد مطلب: 6316

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/6316/غذاهای-مفید-مضر-کلیه-کدامند

میگنا
  https://www.migna.ir