صبحانه روز امتحان بايد از مواد پروتئيني تهيه شود
با توجه به نزديک شدن فصل امتحانات توصيه مي شود صبحانه دانش آموزان در روز امتحان از موادي پروتئيني مانند تخممرغ و پنير کمچرب تشکيل شود. دکتر رضا اماني متخصص تغذيه در گفتوگو با ايسنا، اظهار کرد: در روز امتحانات محاسباتي مانند رياضي، بهتر است در وعده صبحانه از مواد پروتئيني استفاده شود. وي افزود: مصرف مواد پروتئيني موجب افزايش تمرکز افراد ميشود و در مقابل، مصرف مواد غذايي چرب و نشاستهاي موجب خوابآلودگي ميشود. وي با تاکيد بر مصرف ميوههاي تازه در روز امتحان، تاکيد کرد: مصرف آبميوههاي تازه، مانند آب پرتقال در روز امتحان توصيه ميشود؛ همچنين بايد از مصرف آبميوههاي صنعتي پرهيز کرد.