پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۳ دی ۱۳۹۰ / ۰۸:۰۸
کد مطلب: 7776
۰

آغاز طراحی سئوال آزمون دکتری91/ تغییر فرآیند انتخاب رشته در آزمون فروردین

 
رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور با اشاره به برنامه زمانی ثبت نام و برگزاری دومین آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی سال 91، گفت: مراحل طراحی سئوال این آزمون با توجه به تعداد 1550 منبع امتحانی آغاز شده است.
محمدحسین سرورالدین در گفتگو با مهر افزود: آزمون دکتری نیمه متمرکز 91 در 25 فروردین ماه 91 برگزار می شود. وی افزود: تعداد رشته ها از 108 رشته به 280 رشته افزایش یافته است و این دوره از آزمون به سمت گرایش ها و تخصصی تر شدن پیش رفته است. رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: تعداد مواد امتحانی از 188 ماده امتحانی در سال 90 چند برابر شده و به 1505 ماده آزمونی رسیده است. در واقع با توجه به دروس تخصصی در این آزمون که به 10 برابر افزایش یافته طراحی سئوال نیز پیچیده تر خواهد شد. وی گفت: آزمون دکتری نیمه متمرکز 91 از سه بخش عمده آزمون زبان انگلیسی، استعداد تحصیلی و دروس تخصصی تشکیل شده و دروس تخصصی این آزمون از دروس دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اخذ شده است. رئیس سازمان سنجش یادآور شد: ثبت نام و خرید کارت اعتباری ثبت نام در این آزمون صرفاً به صورت اینترنتی بوده و ثبت نام از 25 دی ماه 90 آغاز می شود و تا دوم بهمن ماه 90 ادامه خواهد داشت. وی درباره نحوه انتخاب رشته آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 91 گفت: مهمترین تغییر این دوره نسبت به دوره گذشته، پس از اعلام نتایج اولیه در سوم خرداد ماه 91 این است که انتخاب رشته در مرحله اول انجام نمی شود و پس از اعلام نتایج داوطلبان در محدوده زمانی سوم تا هفتم خردادماه 91 انتخاب رشته خود را انجام می دهند. در واقع داوطلب پس از مشاهده کارنامه می تواند انتخاب رشته کند. سرورالدین افزود: نتایج نهایی این دوره از آزمون دکتری در نهایت تا 20 شهریورماه 91 اعلام خواهد شد. به گزارش مهر، گروه های عمده آزمون دکتری تخصصی سال 91 شامل گروه علوم انسانی با 44 رشته، گروه علوم فنی و مهندسی با 72 رشته، گروه علوم پایه حدود 50 رشته، گروه کشاورزی و منابع طبیعی با 51، گروه زبان های خارجی با 11 رشته، گروه دامپزشکی با 25 رشته، گروه هنر با 7 رشته، گروه پزشکی با 13 رشته و گروه تربیت بدنی با 5 رشته است.
   
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی