جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ / ۱۹:۰۷
کد مطلب: 8971
۰

آزمایشگاه یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تهران راه اندازی شد


آزمایشگاه یادگیری الکترونیکی در راستای اجرایی کردن تفاهم نامه یادگیری الکترونیکی میان سازمان فناوری اطلاعات ایران و دانشگاه تهران در این دانشگاه به بهره برداری رسید.

به گزارش مهر،‌ طرح تاسیس و راه اندازی آزمایشگاه فناوریهای نو در یادگیری در دانشگاه تهران با هدف استفاده از توان علمی و پتانسیل تحقیقاتی دانشگاه تهران که از سابقه طولانی و تنوع رشته ای برخوردار است و نیز استفاده از ابعاد مختلف پژوهشی مدنظر قرار گرفته است.

در همین راستا،‌ ایجاد بستر مناسب برای انجام تحقیقات مورد نیاز کشور در حوزه یادگیری الکترونیکی که برگرفته از برنامه‌های کارگروه فناوری اطلاعات و ارتباطات - فاوا- است و نیز برنامه های سایر دستگاه‌های اجرایی نظیر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت علوم تحقیقات و فناوری به این آزمایشگاه ارجاع می‌شود.

همچنین،‌ این آزمایشگاه در حوزه فعالیت خود می تواند به نیازهای تحقیقاتی سازمان فناوری اطلاعات در زمینه های مرتبط پاسخ دهد و همانطور که در تفاهم نامه پیش بینی شده به عنوان اولین ماموریت برجسته تحقیقاتی درکنار سازمان فناوری اطلاعات نسبت به راه اندازی "شبکه ملی یادگیری" به صورت پایلوت اقدام کند.

ایجاد چارچوبهای مناسب و قابل گسترش به تمام مراکز آموزشی کشور، جهت تامین نیروی انسانی کارآمد در حوزه یادگیری الکترونیکی با هدف کمک ارتقای یکی از شاخصهای مهم توسعه فناوری اطلاعات و ارائه مشاوره در حوزه یادگیری الکترونیکی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در تدوین برنامه‌های راهبردی و آینده‌نگاری از جمله اهداف راه اندازی این آزمایشگاه محسوب می شود.

این آزمایشگاه با حضور مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ،‌آموزش و پرورش و دانشگاه تهران مورد بهره برداری قرار گرفت.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
شاید باورتون نشه اما دنیا به کوچک‌ترین خوبی‌های شما نیاز داره، خوب بمونید.