جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ / ۱۲:۱۹
کد مطلب: 9467
۰

80 واحد دانشگاه علمی کاربردی تعطیل شد

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، گفت: در یکی دو سال اخیر 80 واحد آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تعطیل شده اند.

به گزارش مهر، عبدالرسول پورعباس صبح امروز در نشست خبری با اعلام این خبر اضافه کرد: در یکی دو سال اخیر 80 مرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی تعطیل شده است. برخی از این مراکز مطابق با استانداردهای دانشگاه جامع علمی کاربردی نبوده و یا ظرفیت خود را پر نکرده اند بنابراین فعلاً ظرفیت این مراکز به صفر رسیده تا در صورت بازآموزی آموزشی، بار دیگر به آنان ظرفیت داده شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در بخش دیگر سخنان خود از دسته بندی استادان این دانشگاه به دو گروه دانش پایه و مهارت خبر داد و گفت: استادانی که در گروه مهارتی هستند تا درجه خبرگی از محیط کار برای آموزش دانشجویان مهارتی علمی کاربردی گزینش می شوند.

به گفته رئیس دانشگاه علمی کاربردی، به زودی تعداد رشته های این دانشگاه از مرز دو هزار رشته می گذرد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت:همچنین تعداد رشته های نظری این دانشگاه هنوز به 300 رشته نرسیده است. هم اکنون بیش از 8 دستگاه کشور، مراکز علمی کاربردی خود را راه اندازی کرده اند؛ دستگاههای کشور موظف هستند به جای آموزش تئوری به کارمندان خود یک واحد علمی کاربردی را راه اندازی کنند.

پورعباس همچنین با اشاره به نظام صلاحیت حرفه ای کشور تاکید کرد که این نظام برای نخستین بار در کشور مطرح می شود و زیربنای توسعه کشور و ارتقای شغلی است.

وی همچنین با یادآوری شعار " هر کارخانه یک دانشگاه" اعلام کرد که برخی کارخانه ها و پادگانهای کشور دارای یک واحد از دانشگاه جامع علمی کاربردی هستند.

پورعباس از آغاز ثبت ‌نام نخستین دوره خبرگی این دانشگاه که همتراز با دکتری تخصصی است، خبر داد و گفت: مجوز نخستین دوره خبرگی دانشگاه جامع دریافت شده و این دانشگاه در حال حاضر در حال تدوین آیین‌نامه اجرایی آن است که از سال آینده این پذیرش آغاز می شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، حوزه‌های کاری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی را صنعت، کشاورزی، خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر برشمرد و تاکید کرد که در حال حاضر 40 درصد آموزش‌های دانشگاه جامع‌ علمی‌کاربردی، آموزش‌های پایه است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی