شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۱ / ۲۰:۰۰
کد مطلب: 9814
۰

زیاد بنشینید زودتر می‌میرید !

پژوهشگران استرالیایی هشدار دادند که نشستن زیاد و مداوم در طول روز خطر مرگ را به میزان 40 درصد افزایش می دهد.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه هلس دی نیوز آمریکا، پژوهشگران استرالیایی هشدار دادند: افراد میانسالی که روزانه 11 ساعت یا بیشتر می نشینند، 40 درصد بیشتر از دیگران در معرض خطر مرگ و میر در طول سه سال آینده عمر خود قرار دارند.

پژوهشگران استرالیایی در تحقیقات خود اطلاعات 222 هزار فرد بالای 45 سال را جمع آوری کردند و دریافتند که خطر مرگ و میر بعد از 11 ساعت نشستن روزانه به میزان زیادی افزایش می یابد.

هاید وان دربلوگ پژوهشگران دانشگاه سیدنی استرالیا گفت: تحقیقات در گذشته درباره خطرات نشستن طولانی مدت هشدار داده بود اما این اولین تحقیقات از نوع خود است که زمان دقیقی را در این زمینه تعیین کرده است.

این پژوهشگر گفت: اکثر افراد بالغ 90 درصد اوقات فراغت خود را نشسته می گذرانند و اندکی از آنها فعالیت بدنی به مدت 150 دقیقه در هفته انجام می دهند.

بر پایه این گزارش، 62 درصد از شرکت کنندگان در این تحقیقات گفتند که از وزن اضافی رنج می برند و 87 درصد از آنها تصریح کردند که از سلامت خوبی برخوردار هستند و در همین حال یک چهارم آنها نیز خاطرنشان کردند که هشت سال را روزانه به طور نشسته سپری کرده اند.

واندر بلوگ درباره نتایج تحقیقات گفت: شرکت کنندگان بی تحرک که مدت طولانی تری می نشستند؛ بیش از دو برابر بیشتر - از افراد پر نشاطی که کمتر از یک ساعت می نشستند- در معرض خطر مرگ در طول سه سال آینده زندگی خود قرار داشتند.

این تحقیقات نشان داد افراد بی تحرکی که بیشترین ساعات را می نشستند؛ سه برابر بیشتر از کسانی که کمتر می نشستند، در معرض خطر مرگ قرار داشتند.

پژوهشگران گفتند افرادی که در محیط کار ساعت های طولانی را نشسته سپری می کنند باید در اوقات فراغت خود بیشتر ایستاده بوده و تحرک داشته باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی