جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۱ / ۰۸:۵۳
کد مطلب: 9950
۰

راه های ترک اعتیاد به تکنولوژی

همیشه با خودتان قرار بگذارید اگر روزی آفتابی باشد بجای اینکه مقابل تلویزیون و یاکامپیوتر شخصی تان بنشینید، با فعالیتهای ورزشی سرگرم باشید و یا حداقل یک ساعتی را به پیاده روی بگذرانید.
آفتاب: جذابیت اینترنت و سایتهای اجتماعی در کنار گوشی های موبایل و دغدغه خواندن آخرین پیامکهای دوستان و آشنایان وپاسخگویی به آنها همگی دردسرهای ناشی از دسترسی دائم به تکنولوژی در زندگی روزمره است.

البته باید به آن تلویزیون و یا گذراندن وقت پشت میز کامپیوتر شخصی و بازی با پلی استیشن وسایر کنسولها را هم اضافه کنیم . به نوشته ریدرز دایجست بنا به آخرین تحقیقات صورت گرفته ، بیش از 64 درصد مردم در روز بیش از چهار ساعت وقت شان را صرف یکی از این دستگاه ها می کنند .

دردهه های گذشته پزشکان همیشه درباره نشستن مقابل تلویزیون به عنوان نماد جدا کردن فرد از تحرک و زندگی عادی هشدار می دادند اما هجوم محصولات مختلف تکنولوژیک سلامتی مردم را بیش از پیش به خطر انداخته است .برای جلوگیری از تداوم این اعتیاد مضر می توان از راهکارهای ساده ای استفاده کرد.

همیشه با خودتان قرار بگذارید اگر روزی آفتابی باشد بجای اینکه مقابل تلویزیون و یاکامپیوتر شخصی تان بنشینید، با فعالیتهای ورزشی سرگرم باشید و یا حداقل یک ساعتی را به پیاده روی بگذرانید. این قانون را برای همه اعضای خانواده تعمیم دهید و سعی کنید در صورت امکان برنامه تحرک و ورزش دسته جمعی باشد.

جابجا کردن مبلمان خانه هم می تواند بهانه ای برای تحرک و عدم گذراندن وقت مقابل تلویزیون باشد. اگر هوای بیرون مناسب نیست ، لااقل بجای اتلاف وقت در سایتهای اجتماعی ، سری به سایتهای توریستی بزنید و درباره کشورها و شهرهای دیدنی جهان اطلاعاتی کسب کنید و یا مقاله های مورد علاقه تان را در روزنامه های معتبر بخوانید.

زمان مطالعه را فدای بازی با کنسولها و یا تماشای برنامه های تلویزیونی نکنید و لااقل در روز 30 صفحه کتاب و یا مجله بخوانید. عادت مطالعه روزانه را به سایر اعضای خانواده منتقل کنید و از آنها هم بخوانید اگر وقت آزاد دارند کمتر آن را درکنار کامپیوترو یا مقابل تلویزیون بگذرانند.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود