پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۰
کد مطلب: 33993
۲

سوالاتی که قبل از پذیرفتن شغل جدید باید از خود بپرسید

سوالاتی که قبل از پذیرفتن شغل جدید باید از خود بپرسید
ممکن است در زمان پیشنهاد یک موقعیت شغلی جدید بسیار خوشحال و هیجان زده شده و احساس آرامش کنید. هر چند این احساس آرامش – بعد از جستجوی طولانی برای یافتن شغل جدید – بسیار لذت بخش است، اما فراموش نکنید که ممکن است مشکل ساز هم باشد.

هرگزاجازه ندهید که هیجان شما باعث شود تا قبل ارزیابی شرایط کلی و پاسخ دادن به سوالات مهم، به پیشنهاد شغل پاسخ مثبت دهید.

به طور حتم از کارفرمای جدید سوالاتی راجع به نقش جدید خود خواهید پرسید، اما سعی کنید تا تمام شرایط را هم مورد ارزیابی قرار داده و تعیین کنید که آیا این موقعیت شغلی برای شما مناسب است یا نه. قبل از دادن پاسخ مثبت به موقعیت شغلی جدید، در مکان آرامی این سوالات زیر را از خو بپرسید:

1.آیا از عهده انجام کار برخواهم آمد – آیا واقعا دوست دارم این کار را انجام دهم؟

مدیر استخدام مطمئنا فکر می کند که شما از عهده انجام کار بر خواهید آمد، اما آیا خود شما هم چنین فکری می کنید. تمام مسئولیت های خود را مورد بررسی قرار داده و مطمئن شوید که برای انجام هیچکدام از آنها مشکلی نخواهید داشت.

2.آیا این موقعیت شغلی جالب و چالش برانگیز است؟


پذیرفتن شغلی که باعث ایجاد خستگی و کسالت در وجود شما شود، اتلاف وقت است. شما نه تنها باید از عهده انجام کار برآیید، بلکه بهتر است گاهی انجام آن برای شما با سختی ها و دشواری هایی همراه باشد. در غیر این صورت، قبل از آنکه تصور کنید علاقه خود را نسبت به کار از دست خواهید داد.

3.آیا مدیر و همکاران خود را دوست دارم؟


مطمئنا همکاران توانمند، جذاب و باصلاحیتی خواهید داشت. اما باید به این مسئله توجه داشته باشید که آیا واقعا آنها را دوست دارید. این موضوعی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت.

4.آیا محیط کاری به گونه ای است که باعث افزایش میزان کارایی من شود؟


به عبارت دیگر، آیا محیط کار مکانی است که باعث تقویت میزان تمرکز و شادی شما شود؟ آیا از منابع مورد نیاز برای دستیابی به موفقیت برخوردارید؟ ممکن است یک موقعیت شغلی بسیار عالی باشد، اما شما خارج از فضای کاری از کارایی بیشتری برخوردار باشید. این یک مشکل جدی است.

5.آیا موقعیت شغلی کنونی به من این امکان را می دهد تا به سبک مورد دلخواه خود زندگی کنم؟


آیا تردد به محل کار برای شما بسیار سخت و زمان بر است؟ آیا نمی توانید به اندازه مورد نیاز مرخصی بگیرید؟ مهم تر از همه اینکه، آیا حقوق آن مناسب است؟ آیا شما می توانید با حقوق دریافتی از عهده تامین مخارج زندگی خود برآیید؟ تمام این عوامل باعث می شوند تا احساس و طرز فکر شما در مورد یک موقعیت شغلی متفاوت باشد.


6.آیا از لحاظ حرفه ای احساس رضایت می کنم؟


این نوع ارزیابی برای افراد مختلف متفاوت است، اما به این موضوع فکر کنید که آیا می توانید برای شرکت افتخارها و موفقیت هایی را کسب کنید و آیا شرکت هم در مقابل برای پیشرفت مهارت های حرفه ای شما سرمایه گذاری خواهد کرد.

7.آیا به کار در این شرکت افتخار خواهم کرد؟


فرقی نمی کند این موضوع را از جنبه ارزش های خود و یا اعتبار و شهرت شرکت مورد ارزیابی قرار دهید، شما باید به این موضوع دقت کنید که از کار با این شرکت چه احساسی خواهید داشت. احساس افتخار نسبت به کاری که شرکت انجام می دهد، عامل بسیار مثبتی است که تاثیر بسیار زیادی روی علاقه شما نسبت به کار خواهد داشت.

8.آیا این کار در راستای اهداف حرفه ای من است؟


به عبارت دیگر این موقعیت شغلی کوتاه مدت است یا بلند مدت؟ شما باید مطمئن شوید که این شغل را فقط به دلیل کنار گذاشتن شغل قبلی خود انتخاب نمی کنید. آیا این موقعیت شغلی به شما کمک می کند تا در مسیر دستیابی به اهداف حرفه ای خود گام بردارید؟ اگر پاسخ منفی است، باید دقت بیشتری داشته باشید.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.