سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۰ / ۰۵:۰۸
کد مطلب: 4816
۰

پذیرش دانشجوی فوق‌لیسانس در پردیس ارس دانشگاه تهران

داوطلبان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی ارس دانشگاه تهران برای نیمسال نخست تحصیلی 91-90 تا پایان سه‌شنبه 22 شهریور ماه جهت ثبت نام فرصت دارند.
به گزارش ر مهر، داوطلبان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی ارس دانشگاه تهران باید لیست دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را اعم از ارائه مقاله در کنفرانسهای داخلی و خارجی، چاپ مقاله در مجلات معتبر علمی، پژوهشی و ترویجی، اخذ عنوان دانشجوی ممتاز و دریافت جایزه از جشنواره‌های معتبر علمی نظیر خوارزمی را تهیه و تصویر آن را ارائه کنند. در صورت پذیرش اولیه داوطلب، ارسال اصل مدارک برای بررسی‌های بعدی و تعیین امتیاز الزامی است.
 
دانش‌آموختگان کارشناسی کلیه رشته‌ها می‌توانند برای رشته مورد علاقه‌شان داوطلب شوند. همچنین داوطلبانی که در رشته غیرمرتبط با رشته کارشناسی‌شان پذیرفته شوند باید دروس کمبود و پیش‌نیاز لازم را مطابق آئین‌نامه مربوط بگذرانند.
 
تعداد واحدهای درسی با احتساب واحدهای پایان‌نامه برای تمام رشته‌های تحصیلی به استثنای رشته‌های مدیریت MBA برابر با 54 واحد است. همچنین واحدهای جبرانی، کمبود و تقویتی زبان انگلیسی که ممکن است برای تمام یا گروهی از دانشجویان منظور شود، اضافه بر این واحدها است.
 
حداقل معدل مورد قبول دوره کارشناسی متقاضیان 12 از 20 است و پرونده متقاضیانی که با معدل کمتر از 12 در دوره کارشناسی دانش‌آموخته شده باشند بررسی نخواهد شد.
 
پردیس بین‌المللی ارس دانشگاه تهران در آگهی ثبت نام برای تحصیل در دوره کارشناسی ارشد این پردیس بین‌المللی تاکید کرده است: مدارک معادل کارشناسی و یا عناوین مشابه برای ورود به این دوره‌ها قابل قبول نیست.
 
همچنین در این آگهی تاکید شده است: اعلام رشته به معنی برگزاری حتمی دوره نیست و چنانچه به دلیل عدم تکمیل ظرفیت یا هر دلیل دیگر، برای رشته خاصی اعلام نتیجه نشود، وجه ثبت نام اولیه به متقاضیان آن رشته عودت داده خواهد شد و پردیس ارس هیچ تعهدی برای تامین خوابگاه دانشجویی و محل اقامت دانشجویان نخواهند داشت.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!