سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۸ دی ۱۳۹۵ / ۰۸:۴۲
کد مطلب: 39667
۰
2500 کودک اوتیسمی تحت پوشش بهزیستی

تشخیص اصلی اوتیسم با یک پزشک است

تشخیص اصلی اوتیسم با یک پزشک است
به گزارش میگنا حسین نحوی‌نژاد معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران افزود: ‌با کمک دفتر ریاست جمهوری در حال تدوین سند ملی اوتیسم هستیم و امیدواریم با این تدوین وظایف محوله به نهادهای مربوطه برای همگان مشخص باشد و شاهد حمایت این کودکان باشیم.
وی در ادامه افزود: آمار افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی در حوزه اوتیسم کشور تاکنون 2 هزار و 500 نفر اعلام شده است که در صدد حمایت حداکثری از این افراد خواهیم بود.
 
نحوی‌نژاد گفت: در حال حاضر مراقبت‌های موقت نه به صورت دائم از خانواده‌ها از برنامه‌هایی است که مد نظر سازمان بهزیستی کشور باشند.
 
وی در ادامه از کارگاه‌های آموزشی اولیه، کارگاه توانبخشی و حرفه‌آموزی به کودکان اوتیسم خبر داد و افزود: طراحی و اجرای برنامه گذر موفق کودکان مبتلا به اوتیسم به دوران بزرگسالی برای افراد ترخیص شده از مراکز اوتیسم بهزیستی از برنامه‌های خوب سازمان بهزیستی است.
 
وی افزود: افرادی که مبتلا به اوتیسم هستند همراه با رفتارهای بچه‌گانه‌ای که از خود بروز می‌دهند توانایی ارتباط با دنیای بیرون را ندارند و نیازمند حمایت‌های ویژه‌ای هستند و نباید خانواده این گرو‌ه‌ها را به حال خود رها کنیم.
 
نحوی‌نژاد گفت: هر چند وزارت بهداشت از برنامه‌های غربالگری و بیماریابی اخباری را انتشار داده است اما امیدواریم شاهد برنامه‌های عملیاتی این حوزه باشیم.
 
وی گفت: پروتکل آموزشی اوتیسم و همچنین بسته‌های آموزشی و بازی این اختلال برای کودکان توسط تیم توانبخشی تهیه شده و به صورت رایگان در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
 
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی افزود: از وزارت بهداشت انتظار می‌رود که با توجه به توانمندی مجموعه اختلال اوتیسم را به خاطر دسترسی بهتر به مبتلایان جزو اولویت‌های وزارتخانه قرار دهد.
 
وی اضافه کرد: هر چند وزارت بهداشت در بحث تعرفه‌های توانبخشی ورود خوبی داشته است اما از آنجایی که کاردرمانی، گفتاردرمانی و برخی از خدمات توانبخشی تحت پوشش بیمه نیستند و تنها پوشش بیمه‌ای در بحث فیزیوتراپی دیده می‌شود باید متولیان نظام سلامت به فکر این موضوع مهم نیز باشند.
 
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی افزود: طبق تحقیقات انجام شده میزان شیوع اوتیسم در ایران در مقایسه با جهان آمار عجیبی نیست و این اختلال رفتاری، هیجانی و رشدی باید با حمایت متولیان به بهترین شکل مراحل خود را طی می‌کند.
 
وی یادآور شد: تشخیص اصلی اوتیسم با یک پزشک است اما این پزشک در کنار یک تیم توانبخشی می‌تواند به این تشخیص صحیح دست پیدا کند و والدین باید تشخیص صحیح را به دست تیم تخصصی بسپارند تا شاهد برچسب‌های غیرواقعی اوتیسم به فرزندان خود نباشند.
 
نحوی‌نژاد در پایان گفت: سازمان بهزیستی یکی از اولویت‌های خود را حمایت از بیماران اوتیسم قرار داده و این نوید را می‌دهیم که با تدوین سند ملی خانواده اوتیسم شاهد حمایت‌های دوچندان سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت خواهند بود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
قلب فقط کارش خونرسانی نیست؛ رزق و روزیتون رو هم میرسونه! خوش قلب باشید