جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲ / ۲۲:۲۴
کد مطلب: 20081
۰

کشف علت گرایش انسان به غذای مورد علاقه

ایسنا:  وقتی انسان بوی ماده غذایی مورد علاقه خود را حس می‌کند، حس چشایی‌اش تحریک می‌شود. متخصصان مغز و اعصاب بر این باورند تمایل به خوردن یک ماده غذایی تصادفی نیست و منشا عصبی دارد.
به گفته محققان آزمایشگاه کلد اسپرینگ، مجموعه‌ای از سلول‌های عصبی به تشخیص بوی مواد غذایی کمک می‌کنند و تحریک همین سلول‌ها به اصطلاح دهان را آب می‌اندازد.
شدت حساسیت این نورون‌ها به بوی غذا و میزان علاقه فرد به آن بوی خاص بستگی دارد.
پژوهشگران برای اثبات ادعای خود با آزمایش بر روی مگس‌ها و از کار انداختن نورون‌های حساس به بو دریافتند بدون این نورون‌ها مگس قادر به تشخیص بوهای مورد علاقه خود نیست.
محققان امیدوارند با مطالعه بیشتر بر روی عملکرد این نورون‌ها بتوانند تمایل انسان را نسبت به خوردن بعضی غذاها تغییر داده و به کاهش وزن و لاغری کمک کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
سلامتي هميشه با دارو بدست نمياد بيشتر اوقات از آرامش خيال آرامش قلب و روح مياد سلامتي با خنده و عشق مياد