جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۳:۲۹
کد مطلب: 40223
۱
مجتبی شریعتی‌نیاسر، معاون آموزشی وزیر علوم خبر داد:

رشته «روان شناسی بالینی» همچنان زیر نظر وزارت علوم است

رشته «روان شناسی بالینی» همچنان زیر نظر وزارت علوم است

به گزارش میگنا دكتر مجتبی شریعتی‌نیاسر در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرنگار عطنا در حاشیه بازدید از برگزاری آزمون دکتری در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی، در پاسخ این سؤال که آیا موافق حذف پایان‌نامه‌ها در دوره کارشناسی‌ارشد هستید، اظهار کرد: من نه تنها موافق نیستم بلکه مخالف نیز هستم و قرار نیست این امر اتفاق بیفتد.

وی اضافه کرد: در واقع مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری تقریباً در همه کشورهای دنیا و از جمله ایران پژوهش‌محور هستند، بنابراین پژوهش، بخشی از این دوره‌ها است به همین دلیل حتماً باید حفظ شود.

شریعتی‌نیاسر با اشاره به صحبت‌های مخبر‌دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نخستین اجلاس سراسری کمیته‌های دستگاهی نظریه‌پردازی، نقد و مناظره در آواخر دی‌ماه امسال در دانشگاه علامه طباطبائی که گفته بود ما اصراری بر وجود واحد پایان‌نامه در مقطع کارشناسی‌ارشد نداریم، گفت: بر اساس ماده بیست‌و‌پنج آیین‌نامه کارشناسی‌ارشد در واقع دانشجو اگر مشکلی داشته باشد و نخواهد پایان‌نامه بگیرد، دانشگاه می‌تواند برای او چاره‌اندیشی کند ولی اینکه اصل بر این باشد که دوره کارشناسی ارشد بدون پایان نامه برگزار شود، اصلاً به این شکل نیست و چنین برنامه‌ای نداریم.

وی در ادامه درمورد انتقال رشته روان شناسی بالینی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیان کرد: از ابتدا این بحث بوده است که رشته روان شناسی بالینی تحت نظر وزارت بهداشت باشد ولی این بحث به جمع‌بندی نهایی نرسیده است. بنابراین هیچ مشکلی هم در این رابطه وجود ندارد و کماکان رشته روان شناسی بالینی زیر نظر وزارت علوم است.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: ما در نظام آموزش عالی غیرپزشکی تقریباً نزدیک به ۲۵ هزار نفر دانشجو در روانشناسی بالینی و سلامت داریم که فقط چند صد نفر آن در حوزه پزشکی هستند و بقیه در حوزه غیرپزشکی تحصیل می‌کنند.

وی یادآور شد: رشته مشاوره نیز به عنوان رشته‌ای مستقل در دفترچه در نظر گرفته شده است، بنابراین جای هیچ نگرانی برای داوطلبان نیست.

شریعتی‌نیاسر درمورد نحوه میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی در آزمون دکتری امسال خاطر نشان کرد: با بازدیدهایی که از این دانشگاه شد باید بگویم، نحوه میزبانی خیلی خوب و آزمون منظم و بدون هیچ مشکلی برگزار شد.

وی درباره هیمن موضوع افزود: البته نقطه ضعف‌های مختصری نیز وجود دارد که طبعاً در همه حوزه‌ها این نقطه ضعف‌ها وجود دارد و به هر حال از میزیانی دانشگاه علامه و مدیریت این دانشکده ابدیت فارسی و زبان‌های خراجی تشکر می‌کنم.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.