جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ / ۱۹:۰۲
کد مطلب: 30215
۰
فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان غربی:

اهداف تاسیس مراکز مشاوره پلیس / پلیس مشاور كيست؟

اهداف تاسیس مراکز مشاوره پلیس / پلیس مشاور كيست؟

 

 

سردار یحیی شرفی در گفت‌وگو اختصاصی با ایسنا، در خصوص اهمیت و ضرورت مشاوره و مددکاری در ناجا اظهار کرد: نیروی انتظامی برای پیشگیری از جرایم و ناهنجاری‌های اجتماعی و تامین امنیت و رسیدن به جامعه‌ای سالم وارد عرصه‌های علمی فرهنگی شده است.

 

وی افزود: استفاده از پلیس متخصص و قانونمند و استفاده از ابزارهای علمی در جهت کشف علل جرایم در معاونت اجتماعی ناجا از تدابیر فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در این زمینه بوده است.

 

سردار شرفی با بیان اینکه امروزه تعداد روزافزونی از افراد به منظور یاری جستن از مشاوران در مورد برطرف کردن مشکلات غیر قابل تحمل زندگی شامل بیکاری، مشکلات خانوادگی و زناشوئی، تربیتی، ناتوانی در تصمیم گیری‌ها، مشکلات آموزشی و تربیتی فرزندان، مشکلات بین فردی و مشکلات متعدد دیگر به آنان مراجعه می‌کنند، گفت: وجود این مشکلات در جامعه باعث شده تا حرفه‌هایی مانند مشاوره و مددکاری اجتماعی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

 

وی خاطر نشان کرد: با وجود چنین مشکلاتی در جامعه می‌توان گفت ضرورت وجود پلیس مشاور و مددکار که از توانایی دانش و بصیرت لازم جهت مصالحه و حل مشکلات و اختلافات برخوردار باشد، کاملا احساس گردیده از این رو پلیس جمهوری اسلامی ایران در سال 1379 اقدام به تامین مراکز مشاوره کرده است.

 

فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان غربی در رابطه با ویژگی‌های پلیس مشاور در جامعه اظهار کرد: پلیس مشاور فردی است صبور، آرام و دارای تخصص و صلاحیت علمی که می کوشد تا با بیدار ساختن فطرت مراجع، شوق زندگی را در قلب او برانگیزد. او از این طریق به برقراری نظم و امنیت، آرامش، حفظ و تداوم ارزش‌های انقلاب در جامعه کمک می‌کند.

 

وی به اهداف تاسیس مراکز مشاوره پلیس در جامعه اشاره و اظهار کرد: کمک به مراجعان در جهت شناخت بهتر استعدادها، رغبت‌ها، ارزش‌ها و نگرش‌های خود و نیز ارزش‌های حاکم بر جامعه، کمک به رشد استعدادها و خلاقیت‌های مراجعان و بکارگیری این قابلیت‌ها در تعالی فردی و اجتماعی آنان، شناسایی ریشه رفتارهای نابهنجار و مخل امنیت اجتماعی و ارائه راهکار مناسب جهت اهمیت بخشیدن به روش‌های خود کنترلی خود انضباطی و ایجاد نوعی احساس تقید درونی به منظور رعایت الزام‌های کیفی و درونی از اهداف تاسیس مراکز مشاوره پلیس برای پیشگیری از جرایم و مشکلات اجتماعی است.

 

وی ادامه داد: آموزش شیوه‌های صحیح تعلیم و تربیت، فرزندپروری خانواده‌ها خصوصا پدران و مادران جوان، ارائه خدمات مشاوره‌ای و مددکاری اجتماعی به منظور پیشگیری از بروز و شیوع مشکلات روانی، رفتاری، تربیتی وعاطفی در سطح جامعه به منظور افزایش سطح سلامت و بهداشت روانی جامعه که سبب پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، جرایم و کمک به برقراری نظم و امنیت اجتماعی و اخلاقی در جامعه می‌شود.

 

سردار شرفی آمار مراجعه‌کنندگان به مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی در سال 93 را 5 هزار و 128 نفر عنوان کرد وگفت: در سال گذشته 3 هزار و5 نفر از مشاوره خانوادگی، 717 نفر از مشاوره انتظامی، 654 نفر از خدمات مددکاری و 752 نفر از خدمات روانسجی استفاده کرده‌اند.

 

وی خدمات ارائه شده در مرکز مشاوره و واحد‌های مشاوره مددکاری را 21 هزار و935 مورد عنوان وخاطر نشان کرد: از این تعداد 87 درصد از پرونده‌های ارجاع شده به کلانتری‌ها با سعی و تلاش مددکاران به مصالحه ختم شده است.

 

فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان غربی به مهمترین اقدامات خلاقانه صورت گرفته اداره مشاوره و مددکاری اجتماعی در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: تهیه و چاپ بنرهای نمایشگاهی با محتوای آسیب‌های روانی و اجتماعی بر اساس اولویت اطلس آسیب‌های روانی اجتماعی و به نمایش گذاردن این بنرها در مدارس دخترانه و مساجد سطح شهر ارومیه در سال 93، تهیه و چاپ بروشور آموزشی با عنوان" 5 مهارت اصلی زندگی" با تیراژ 20000 برگ، شرکت مشاورین مرکز مشاوره در کارگاه‌های آموزشی برون سازمانی با هدف توانمندسازی و بروزرسانی علمی و به کارگیری تعداد10 نفر مشاور برون‌سازمانی و پرداخت حق‌الزحمه آنان از اعتبارات فرماندهی انتظامی استان از مهم‌ترین اقدامات مرکز مشاوره و مددکاری اجتماعی در سال گذشته است.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی