پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۷:۲۹
کد مطلب: 40025
۱

نگهداری 2200 بیمار روانی مزمن در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی

نگهداری 2200 بیمار روانی مزمن در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی
به گزارش ایسنا، دكتر علي اصغر باقری در مرکز روزانه آموزش توانبخشی بیماران روانی مزمن «احبا» ضمن بیان آنکه متاسفانه جامعه ما با واژه بیمار روانی ناآشناست و در این حوزه با فقر شناختی روبرو هستیم گفت: در رابطه با آموزش و درمان بیماران روانی مزمن اگر همراهی خانواده‌ها نباشد نمی‌توانیم خدمات درمانی مناسبی را به این قشر ارائه دهیم.

وی در ادامه عنوان کرد: 2200 بیمار روانی مزمن در مراکز شبانه روزی این سازمان خدمات دریافت می‌کنند که 6 مرکز آنها مختص زنان است.
باقری ادامه داد: سه مرکز روزانه با 110 بیمار روانی مزمن نیز در سطح تهران فعال هستند و مرکز «احبا» نیز به 57 بیمار ارائه خدمت خواهد کرد.

وی در ادامه از فقر شناختی جامعه با بیماران روانی مزمن انتقاد کرد و گفت: حتی بسیاری از تحصیلکردگان توانایی‌های این بیماران را نمی‌شناسند و از نزدیک شدن به آنها خودداری می‌کنند در حالیکه این مراکز باید کمک کنند تا بیماران روانی مزمن راحت‌تر در جامعه زندگی کنند زیرا آنها توانایی‌هایی دارند که بسیاری از افراد سالم و طبیعی فاقد آن هستند.

مدیر کل بهزیستی استان تهران ادامه داد: امیدواریم با راه‌اندازی، گسترش و توسعه مراکزی چون «احبا» فقر شناختی موجود در این حوزه برچیده شود و جامعه بیماران روانی مزمن را بپذیرند و خانواده‌های آنها نیز بیش از گذشته با جامعه احساس همبستگی کنند.

باقری در پایان بر لزوم همکاری دولت و خیرین در این حوزه تاکید کرد و گفت: هم دولت و هم خیرین باید کمک کنند تا ظرفیت‌های متعددی در این حوزه ایجاد شود و بیماران بتوانند به راحتی به زندگی خود ادامه دهند. بهزیستی نیز در چهارچوب وظایف خود خدمات خوبی را به این افراد ارائه می‌دهد اما با نیاز مراکز متناسب نیست و مراکز و پرسنل حوزه بیماران روانی مزمن در واقع همواره در حال ایثار هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!