جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۵ / ۲۲:۴۱
کد مطلب: 38640
۰

وقتی با آرایش می‌خوابید چه اتفاقی می‌افتد؟

وقتی با آرایش می‌خوابید چه اتفاقی می‌افتد؟

تایید این موضوع خجالت ندارد؛ برای همه‌ی ما پیش آمده که یکی دو بار با آرایش بخوابیم. اگر خود را توجیح می‌کنید که علت این کار یک هفته کار طاقت‌فرسا است و... و معتقدید که گهگاه خوابیدن با ریمل یا فونداسیون به شرط آنکه مرتبا تکرار نشود، بی‌ضرر است؛ بزرگ‌ترین اشتباه شماست! امروزه مشخص شده که این اشتباه می‌تواند باعث آسیب‌های جدی پوستی شود، حتی اگر گاهی اوقات اتفاق بیفتد. عوارض خوابیدن با آرایش در کوتاه‌مدت معلوم نمی‌شود ولی کافی‌ست پا به سن بگذارید، در آن موقع حداقل ده سال پیرتر دیده خواهید شد.

ژانت گراف، متخصص پوست و استادیار بالینی پوست در مرکز پزشکی کوه سینا در نیویورک می‌گوید: «هرچه بیشتر با آرایش بخوابید، آسیب بیشتری به پوست‌تان خواهید زد. پوست ما، مانند بقیه‌ی بدن ما به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت است. مهم‌ترین عملکرد پوست در شب، نوسازی خودش است. خوابیدن با ریمل و فونداسیون در شب، جلوی روند نوسازی پوست را می‌گیرد و باعث آسیب به پوست می‌شود. این درست است که هرچه بیشتر با آرایش بخوابید، به مرور زمان به پوست‌تان آسیب بیشتری وارد می‌شود، اما گهگاه خوابیدن با آرایش نیز، می‌تواند بر چهره‌ی شما اثرات منفی بگذارد.» در مورد آرایش سبک روز چطور؟ آیا محصول به‌خصوصی وجود دارد که بیشترین تاثیر را روی پوست داشته باشد؟ دکتر گراف در مورد تاثیرات هر محصول آرایشی این‌چنین توضیح می‌دهد:


فونداسیون
فونداسیون غلیظ است و معمولا سایر محصولات را در تمام طول روز می‌پوشاند. این ذرات بزرگ و رنگدانه‌ها در طول روز تجزیه می‌شوند و توسط فرایندهای طبیعی و همچنین قرار گرفتن در معرض آلاینده‌های زیست محیطی، باکتری‌ها، قارچ‌ها و انگل‌های بیرون، متابولیزه می‌شوند. محصولات جانبی ناشی از سوخت و ساز بدن و تجزیه‌ی مواد آرایشی، مانع عملکرد میکروسیرکولاسیون، که به نوسازی پوست کمک می‌کند خواهند شد. این موضوع می‌تواند منجر به تجزیه‌ی کلاژن شود و در نتیجه باعث چین و چروک و بسته شدن منافذ شود و از طرفی چون باکتری‌ها را در پوست نگه می‌دارد، باعث ایجاد آکنه نیز خواهد شد.


پرایمر
پرایمر، این پتانسیل را دارد که به پوست‌تان آسیب برساند، اما کاملا به این بستگی دارد که چطور از آن استفاده کنید. دکتر گراف می‌گوید: «اگر از پرایمر در تمام طول روز استفاده کنید، بسیار مضر خواهد بود، زیرا تمام آلاینده‌ها هنوز روی پوست‌تان هستند. اما اگر روی پوست تمیز و برای رطوبت رسانی از پرایمر استفاده کنید، ایرادی ندارد.»


رژ لب
دکتر گراف می‌گوید: «جای تعجب ندارد که خوابیدن با هر نوع رژ لبی، منجر به خشکی و ترک خوردن لب می‌شود.» در مورد رژ لب‌هایی که رنگدانه‌های زیادی دارند، قبل از خوابیدن، لب را با یک پاک کننده‌ی بهداشتی، کاملا تمیز کنید. سپس از یک لایه‌ی نرم‌کننده برای مرطوب کردن لب‌تان بهره ببرید.


ریمل
اگر شما از آن خانم‌هایی هستید که با ریمل می‌خوابند، باید بدانید ذرات ریمل، فولیکول‌ها را می‌بندند و آنها را روی پوست تحریک می‌کنند. اگر آنها تحریک شوند، این تورم می‌تواند باعث التهاب پلک چشم شود. اگر به اندازه‌ی کافی ترسناک نیست، بدانید که خوابیدن با ریمل می‌تواند باعث نازک شدن و شکنندگی مژه‌های‌تان نیز شود!


مو
کسانی که موی‌شان را با کش می‌بندند یا موی درست شده با سنجاق و بست‌های مختلف را در طول شب باز نمی‌کنند یا با بیگودی بسته شده و موی ژل و تافت و سایر مواد آرایشی خورده، می‌خوابند، مدت تماس این مواد خشک‌کننده و مضر با مو را زیاد می‌کنند و احتمال ریزش مو را بالا می‌برند. در چنین شرایطی حتما باید ابتدا حمام کرد تا این مواد و ترکیب‌ها از روی موی پاک شود.


اینکه فقط بدانیم خوابیدن با آرایش چقدر مضر است، کافی نیست. باید تنبلی را کنار بگذاریم! دکتر گراف پیشنهاد می‌کند: «دستمال‌های مرطوب پاک‌کننده‌ی آرایش را کنار تخت‌تان بگذارید». به این ترتیب، وقتی به رختخواب می‌روید، آنها به شما یاداوری می‌کنند که آرایش‌تان را پاک کنید. حتی می‌توانید برای این منظور، یادآوری در گوشی همراه‌تان تنظیم کنید.
-
برترين ها

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.