پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ / ۰۲:۰۹
کد مطلب: 28344
۰

تغییر رفتارهای فردی، ضامن خوشبختی زوج‌هاست؟

سهیل رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: زیر سن 35 سالگی احتمال فرافکنی بسیار بالاست و افراد از همسر آینده خود تمناها و مطالباتی دارند و گمان می‌کنند که پس از ازدواج با او به خوشبختی می‌رسند، ولی پس از مدتی از گذشتن زندگی مشترک، چهره حقیقی افراد آشکار می‌شود و کم کم در زندگی مشترک اختلالاتی پدید می‌آید.

وی تاکید کرد: نباید در وجود همسر به دنبال معیارهای عجیب و غریبی بود؛ بلکه باید به این موضوع اندیشید که با مشکلات کدام یک از گزینه‌های ازدواج راحت‌تر می‌توان کنار آمد و او را برای زندگی مشترک انتخاب کرد.

این پژوهشگر روانکاوی با بیان اینکه بهتر است به جای مهارت انتخاب به سرمایه‌گذاری روی مهارت امتداد زندگی مشترک بیندیشیم، گفت: اگر به نتیجه برسیم که می‌توانیم با مشکلات فردی کنار بیاییم، او فرد مناسبی برای ازدواج است. اما هرچه فرد سماجت بیشتری کند، بیشتر دچار سرخوردگی می‌شود. نباید اینگونه بیندیشیم که عشق جادویی است که می‌تواند به تنهایی آینده زندگی را تامین کند.

وی در پاسخ به این پرسش ایسنا که آیا ایجاد تغییرات اساسی در اخلاق و عملکرد یک طرف براساس تمایل دیگری می‌تواند موجب خوشبختی زوجین شود، اظهار کرد: ممکن است فرد کاملا عوض شود اما پس از مدتی خسته می‌شود چون از خود دور افتاده است. در این شرایط ممکن است پس از مدتی فرد به یکباره تمایلات و اخلاق واقعی‌اش را بروز دهد.

این پژوهشگر روانکاوی افزود: برخی افراد تلاش می‌کنند به گونه‌ای رفتار کنند تا همسرشان ناراحت نشود و در واقع ماسکی را بر چهره می‌زنند؛ اما ممکن است به روابط خارج از محدوده ازدواج گرایش پیدا کنند. در این شرایط به تدریج با همسر خود دچار اختلافاتی می‌شوند و زندگی آنان به سمت جدایی پیش می‌رود.
رضایی در پایان درباره راه‌های شناخت فرد هم کفو برای ازدواج گفت: خانواده‌ها اهمیت زیادی دارند. اگر خانواده‌های دختر و پسر همخوانی داشته باشند بیشتر می‌توان به آینده ازدواج امیدوار بود چون اگر بتوانیم با گذشته فرد اشتراکاتی پیدا کنیم در آینده هم می‌توان به داشتن اشتراکاتی با او امید داشت.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!