پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ / ۰۶:۱۸
کد مطلب: 10966
۰

7 روش براي كاهش نگراني و داشتن زندگي عاري از اضطراب

تلاش كنيد از هفت راه براي كاهش نگراني، داشتن زندگي عاري از اضطراب و افزايش خوشبختي تان استفاده كنيد.

به گزارش ايسنا نگراني براي رسيدن به اهداف مي تواند تعادل در سيستم عصبي ما را مختل كند و براي سلامتي زيان آور است.

روانشناسان امريكايي هفت راهكار را براي دوركردن نگراني از خود را مطرح كرده‌اند كه شامل موارد زير مي شود:

* فراموش كردن مواردي كه نمي توانيد تغيير دهيد اتفاقاتي كه در گذشته باعث نگراني شما شده است را فراموش كنيد. خاطرات بد گذشته براي سلامتي بسيار زيانبار است.

* نوشتن يک ليست نگراني تمام مواردي كه شمارا نگران مي كند ليست كنيد. سپس آنها را از يک تا 10 اولويت گذاري كنيد، بعد از آن شما مي توانيد ليست نگراني خود را به ليست عمل تبديل كنيد. يعني مواردي كه باعث نگراني شما مي شود را از بين ببريد. اينك احساس آرامش را بعد از زماني که تيک انجام مورد نگران كننده را بزنيد تجربه مي كنيد كه راهي مطمئن براي افزايش شادي و رفع نگراني ها است.

* افکار خود را نظم دهيد تمام موارد منفي را از ذهن خود پاك كنيد و موارد مثبت را جايگزين اين مساله بكنيد. تبديل منفي ها به مثبت ها يک راه بسيار سازنده براي برخورد با افکار است.

* منحرف کردن ذهن از طريق تمركز اعصاب. هنگامي که ما نگران هستيم، مغز ما معمولا در جستجوي پيداکردن يک راه حل منطقي براي مشکلات است. در اين موارد از طريق بيني، تنفس و از طريق دهان نفس خود را خارج كنيد. پس از چند دقيقه آرامش را بدست مي آوريد و نگراني از بدن خارج مي شود و در اين حالت شما موقعيت بهتري براي مقابله با مشکل با ايده بهتري داريد.

* بحث با دوستان و خانواده يک مشکل وقتي با ديگران مطرح شود نصف مشکل حل شده است. با خانواده، دوستان و يا يک دکتر كه شما با آنها رابطه خوبي داريد صحبت كنيد. گاهي اوقات مشکلات خود را با صداي بلند گفتن هم مي‌تواند كارگشا باشد. با کساني که به شما نزديک اند، هر اندازه كه دوست داريد بخنديد و گريه و زاري كنيد و اين يك راه سالم براي از بين بردن استرس است.

* مقابله با اين مشکل برخي از نگراني ها را نمي توان از طريق صحبت کردن با ديگران از بين برد و بايد با آن مشکل برخورد شود. گاهي اوقات، چيزهاي زيادي در ذهن ما است که ما نمي دانيم چطور با آنها برخورد كنيم. تصميم گيري براي آن مشکل و پيدا كردن راه براي از بين بردن آن بهترين راه حل است.

* قراردادن مسائل در چشم انداز خود را غرق مسائل كوچك نكنيد و به مسائل مهمتر بينديشيد. هميشه اين احتمال وجود خواهد داشت که بسياري از مردم مشكل بدتر از ما دارند. آيا شما هنوز هم براي يك مورد در چند هفته يا ماهها نگران مي شويد؟ اگر پاسخ منفي باشد، پس آن مورد واقعا ارزش نگراني را ندارد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی