سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۷
کد مطلب: 35761
۰
پژوهشگران:

سطوح زیاد جیوه در مغز خطر زوال عقل را افزایش نمی‌دهد

سطوح زیاد جیوه در مغز خطر زوال عقل را افزایش نمی‌دهد
این پژوهش که از نخستین مطالعات در زمینه مصرف جیوه و سلامت مغز محسوب می‌شود بر اساس کالبد شکافی 286 شخص که با میانگین سن 90 سال فوت کرده بودند، صورت گرفت.
تمامی شرکت‌کنندگان پنج سال پیش از مرگشان چگونگی مصرف غذایشان را با تکمیل پرسش نامه‌های مربوطه تکمیل کرده بودند. نتایج نشان می‌داد افرادی که غذاهای دریایی بسیاری مصرف کرده بودند، میزان جیوه بالایی در مغز خود نشان می‌دادند، اما هیچ علامتی مبنی بر بیماری مغزی در آنها یافت نشد.

بر اساس این پژوهش افرادی که مکمل‌های روغن ماهی مصرف می‌کردند، از نظر آماری تغییر چشمگیری در بهبود و یا زوال مغزی‌شان دیده نشد. بیشتر افراد این مطالعه سفیدپوست و 67 درصد نیز زن گزارش شدند، بنابراین نمی‌توان یافته‌های حاصل را به گروه‌های سنی جوان‌تر و یا نژادهای دیگر نسبت داد.
محققان اعلام کردند که مصرف ماهی‌های چرب پتانسیل بالقوه‌ای در مقابل زوال شناختی ناشی از سن دارد؛ با مصرف غذاهای سالم این‌چنینی می‌توان از بروز بیماری‌های از بین برنده اعصاب نظیر آلزایمر و پارکینسون پیشگیری کرد.
نتایج این پژوهش در مجله "JAMA" منتشر شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.