پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵ / ۱۵:۰۷
کد مطلب: 39299
۰
رئیس دانشگاه امیرکبیر:

تفکر تربیت مقاله‌نویس در دانشگاه‌ها اشتباه است

تفکر تربیت مقاله‌نویس در دانشگاه‌ها اشتباه است

میگنا: دکتر معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاحیه ششمین مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر  با تاکید بر اینکه دانشگاه‌های نسل سوم دانشگاهی کاربردی‌تر هستند که نه‌تنها در آموزش و تحقیقات بلکه در فناوری و چرخه اقتصاد کشور فعال هستند، اظهار کرد: اینکه برخی از دانشگاه‌های خوب کشور به دنبال تربیت مقاله‌نویس هستند موضوعی اشتباه است بلکه باید دانشگاه‌ها به سمت دانشگاه نسل سوم و کارآفرین حرکت کنند.

وی افزود: جشنواره‌هایی همچون جشنواره رباتیک از جمله مسیرهایی هستند که دانشجو را به سمت اهداف دانشگاه نسل سوم و رفع نیازهای کشور هدایت می‌کنند. از این رو این جشنواره‌ها کاملا مثبت ارزیابی می‌شوند زیرا یکی از راه‌های رسیدن به دانشگاه نسل سوم محسوب می‌شود.

معتمدی با بیان اینکه حضور 86 تیم در این جشنواره نشان‌دهنده فعال بودن و استقبال شرکت‌کنندگان است، ادامه داد: رباتیک بین‌رشته‌ای است و تخصص‌های بسیار متنوعی را می‌طلبد و ابعاد علمی و جنبه کاربردی بالایی دارد بنابراین باید به صورت گروهی انجام شود.

همچنین در ادامه این مراسم، دکتر چمران با بیان اینکه در دانشگاه‌ها به دلیل قرار گرفتن در مسیر رشد تکنولوژی، به کارهای عملیاتی و پژوهشی کاربردی بیشتر از  فعالیت‌های پژوهشی صرف نیاز داریم، اظهار کرد: دانشگاه امیرکبیر در این زمینه پیشتاز است و امیدواریم همه دانشگاه‌ها در مسیر علم و تکنولوژی پیشتاز باشند چراکه برای سربلند شدن در دنیا باید در مسیر علم و تکنولوژی جایگاه مناسبی را داشته باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: اگر جایگاه مناسبی در علم دنیا نداشته باشیم هرچقدر هم که پول و منابع زیرزمینی و روزمینی را توسعه دهیم نمی‌توانیم در برابر دنیای امروز که دنیای علم و تکنولوژی است قد علم کنیم.

وی ادامه داد: ما در زمان جنگ از مسائل علمی و تکنولوژی استفاده زیادی کردیم و در همان 6 ماهه اول در شهر اهواز با برنامه‌ریزی شخصیت علمی شهید دکتر مصطفی چمران که دانشمند بزرگ علمی در عصر خود بود بدون اینکه زیردریایی دیده باشیم توانستیم اولین زیردریایی چریکی ایران را بسازیم همچنین در دوره جنگ اولین خودرو شنیدار زرهی، اولین موشک زیرآبی و اولین پل چریکی را ساختیم که این مسائل نشان می‌دهد که تکنولوژی و علم در زمان جنگ هم به فریاد ما رسیده بود.

چمران گفت: امروز هم توسعه علم و تکنولوژی می‌تواند ایران را در دنیا به جایگاه‌های خوبی برساند و امیدواریم دانش‌آموزان و دانشجویان به چنان رشدی دست یابند که گوی سبقت را از همه بربایند و نشان دهند که ایرانی می‌تواند.
لينك ورود به كانال میگنا
ايسنا

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
شاید باورتون نشه اما دنیا به کوچک‌ترین خوبی‌های شما نیاز داره، خوب بمونید.