چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۵:۱۴
کد مطلب: 29579
۰

اسامی برترین‌های هفتمین جشنواره چشم‌پزشکی و علوم بینایی

هفتمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی و مراسم هشتاد سالگی بیمارستان فارابی و پیوند قرنیه و همچنین بزرگداشت یکصد‌ ودهمین سالگرد تولد پروفسور شمس صبح امروز در بیمارستان فارابی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، هفتمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی و هشتادمین سالگرد پیوند قرنیه همزمان با یکصد‌ودهمین سالگرد تولد «پروفسور محمدقلی شمس»، (پدر چشم پزشکی ایران)، با حضور مسؤولین بیمارستان فوق تخصصی فارابی و شاگردان پروفسور شمس برگزار شد.

در این مراسم، با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان، آموزش پزشکی، دکتر محمود جباروند رئیس بیمارستان فارابی و دکتر هرمز شمس پسر مرحوم پروفسور محمدقلی شمس از برگزیدگان جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی بیمارستان فارابی تقدیر به عمل آمد.

 

برگزیدگان در هفت بخش بانوی چشم پزشکی، چشم پزشکی پارسی، ادیب چشم پزشکان، نشان خدمت و مسؤولیت‌پذیری حرفه‌ای و اجتماعی، نوع‌دوستی و پیشگیری از نابینایی، آموزگار برتر، دانشمند برتر و دسته‌های غیررقابتی مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

در این مراسم از پایان‌نامه‌های برتر تقدیر به عمل آمد که بر اساس رای هیات داوران مقاله برتر انگلیسی به دکتر مهران زارعی قنواتی، فوق‌ تخصص قرنیه بیمارستان فارابی و فارغ‌التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا شد.

 

در بخش اختراعات نیز جایزه برتر به دکتر علی غریبی لورون با عنوان طرح سپر تمرکز اهدا شد. وی دانشجوی پزشکی عمومی دانشگاه شاهد تهران است.

 

در بخش پایان‌نامه‌های برتر نیز جایزه‌ای به دکتر مجتبی ابریشمی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد اهدا شد. پایان‌نامه وی با عنوان مقایسه نتایج درمانی، آناتومیک و عملکرد بینایی فوتور فراکتیو کراتکهوم به دو روش اسفریک و اصلاح‌ با کمک جبهه موج اجرایی شد.

 

در بخش کتاب تالیفی جایزه برتر به دکتر یدالله اسلامی از دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه شد. همچنین جایزه برتر در بخش دانشور جوان به دکتر مسعود اقصایی‌فرد از دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا شد.

 

در بخش چشم‌پزشکی نیز دکتر محسن بهمنی کشکولی از دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان چشم پزشکی برتر معرفی شد.

 

در این مراسم همچنین نشان خدمت و مسؤولیت‌پذیری و اجتماعی به دکتر علی صادقی تاری از دانشگاه علوم پزشکی تهران اعطا شد. همچنین دکتر حمید احمدیه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان دانشور برتر معرفی شد.

 

در بخش بانوی چشم‌پزشکی برتر نیز دکتر فیروزه رحیمی از دانشگاه علوم پزشکی تهران انتخاب شد. علاوه بر آن دکتر محمد اریش به عنوان آموزگار برتر از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان معرفی شد.

 

در بخش نوعدوستی و پیشگیری از نابینایی نیز دکتر آنتون رگنر از کشور اتریش انتخاب شد.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند