شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۱:۱۴
کد مطلب: 37994
۱
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت تشریح کرد

آخرین وضعیت انتقال رشته‌ روان شناسي باليني به وزارت بهداشت

آخرین وضعیت انتقال رشته‌ روان شناسي باليني به وزارت بهداشت
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در خصوص انتقال رشته‌های مرتبط با سلامت به این وزارتخانه گفت: این موضوع کاملا علمی است و شورای عالی انقلاب فرهنگی و مراجع ذیربط در خصوص آن تصمیم‌گیری می‌کنند و نباید آن را به جنجال رسانه‌ای و شعاری تبدیل کرد.

به گزارش میگنا دکتر حمید اکبری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب در خصوص انتقال رشته روانشناسی بالینی به عنوان یکی از رشته‌های چالش برانگیز به وزارت بهداشت، اظهار کرد: رشته روانشناسی گرایش‌های مختلفی نظیر مشاوره خانواده، کودک، اعتیاد و غیره دارد. اما آنچه مورد بحث و نظر وزارت بهداشت است، رشته روانشناسی بالینی است که فارغ التحصیلان این رشته کاملا و بطور مستقیم با سلامت مردم و جامعه سروکار دارند.

وی در ادامه تصریح کرد: دانشجویان رشته روانشناسی بالینی احتیاج دارند در فیلدهای درمانی و بالینی بیمار نیز حضور داشته باشند. بنابراین امکانات مورد نیاز برای تحصیل دانشجویان این رشته در وزارت بهداشت فراهم است.

به گفته قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، در صورت استفاده از امکانات و عرصه‌های آموزشی موجود که در اختیار وزارت بهداشت است؛ دانشجویان رشته‌هایی که بطور مستقیم مرتبط با سلامت هستند و همچنین جامعه هر دو نفع خواهند برد؛ چرا که دانشجویان در دوره تحصیل خود با حضور در مراکز درمانی بصورت تجربی و کارآموزی کار بالینی را یاد می‌گیرند و می‌توانند در جامعه خدمات مفیدی ارائه دهند.

دکتر اکبری در ادامه با تاکید بر اینکه نباید موضوع انتقال رشته‌های مرتبط با سلامت به وزارت بهداشت را رسانه‌ای و شعاری کرد، گفت: این موضوع کاملا علمی است و افراد علمی نیز باید در خصوص آینده این رشته‌ها تصمیم‌گیری کنند که چه رشته‌هایی باید در کدامیک از وزارتخانه‌ها ارائه شود. بنابراین لازم نیست این موضوع را به جنجال رسانه‌ای و شعار تبدیل کرد.

قائم‌مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تصمیم‌گیری درخصوص انتقال رشته‌های مرتبط با سلامت در حوزه ریاست جمهوری و هم چنین در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است و اینکه چه رشته‌هایی دقیقاً انتقال می‌یابند و یا در مورد نحوه ارائه و آموزش این رشته‌ها چه اقدامی می‌شود، بستگی به تصمیم مراجع مربوطه دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی