سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ / ۱۲:۳۵
کد مطلب: 30324
۰

برنامه های مهدهای کودک در سال ۹۴

آرزو ذکایی در گفتگو با مهر، افزود: در حال حاضر بیش از ۱۷ هزار مهد کودک در سراسر کشور فعالیت می کنند که از این میان ۸ هزار مهد روستایی و ۹ هزار مهد کودک نیز در مناطق شهری هستند.

وی با اشاره به اینکه ۱۰ درصد کودکان به مهد کودک می روند، گفت: سازمان بهزیستی برنامه ریزی های لازم را به عمل آورده تا در سال جاری تعداد بیشتری از کودکان در سن مهد از آموزشهای ارایه شده در این مکانهای آموزشی و تفریحی برخوردار شوند.

مدیرکل امور کودکان و مهدهای کودک سازمان بهزیستی به برنامه های سال آینده اشاره کرد و اظهار داشت: در سال آینده ساماندهی مهدهای کودک غیر مجاز، صدور کارت مربی گری برای مربیان مهدهای کودک و همچنین تشکیل پرونده سلامت روانی و اجتماعی برای آنها، بازنگری در محتوای آموزشی مهدها، تجهیز تمامی مهدهای شهری به دوربین و ... در دستور کار معاونت اجتماعی و امور کودکان قرار دارد که امیدواریم بتوانیم تمامی آنها را اجرایی کنیم.

وی در مورد فعالیت مهدهای غیر مجاز گفت: در حال حاضر تنها ارگانی که طبق قانون اجازه صدور مجوز برای مهد کودک را دارد سازمان بهزیستی است اما در عین حال بیش از ۱۲ سازمان مختلف مانند شهرداری، بسیج، ارشاد و... اقدام به راه اندازی مهد کودک کرده اند که غیر قانونی است و با توجه به اینکه ممکن است آموزشهای غیر اصولی ارایه شده در این مکانها به کودکانی که در سن رشد و آموزش قرار دارند لطمه بزند به همین دلیل بهزیستی برخورد و ساماندهی آنها را مد نظر قرار داده است.

به گفته ذکایی، در سال گذشته تعدادی از مهدهای غیر قانونی اخطار دریافت کرده و برای دریافت مجوز فراخوانده شده اند و در سال جاری در صورت عدم مراجعه به سازمان بهزیستی و همکاریهای لازم ، با کمک اداره اماکن پلمپ می شوند.

وی در مورد نصب دوربین در مهدهای کودک نیز اظهار داشت: در سال گذشته بیش از ۷۰ درصد مهدهای کودک شهری مجز به دوربین مدار بسته شده اند و برنامه ما پوشش تمامی مهدهای شهری در مرحله اول و سپس مهدهای روستایی است.

به گفته ذکایی، نصب دوربین مداربسته تا حد زیادی از تخلفات احتمالی مهدهای کودک جلوگیری خواهد کرد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين