جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۹:۱۰
کد مطلب: 26473
۰

تشخیص حمله قلبی در 30 دقیقه با یک آزمایش ارزان

تشخیص حمله قلبی در 30 دقیقه با یک آزمایش ارزان
به گزارش ایسنا، آزمایشات کنونی شش ساعت یا بیشتر طول می‌کشند که در آن مدت بیماران ممکن است با حمله دیگری مواجه شده یا آسیب قلبی دیگری را که ممکن است مرگبار باشد، تجربه کنند. این آزمایش با موفقیت در یک کارآزمایی بالینی در درمانگاه سلطنتی منچستر انجام شد و اکنون می‌توان از آن در سایر مراکز بهره برد.

به گفته پزشکان، روش جدید موسوم به آزمایش H-FABP به سرعت حملات قلبی را تشخیص داده و نیاز به نظارت بیشتر بیمارستان و هزینه اضافی را کاهش می‌دهد. اگر بیمار یک حمله قلبی هر چند کوچک داشته باشد، احتمال زیادی وجود دارد که در آینده نزدیک یک حمله جدیتر را تجربه کند.

شناسایی حملات اولیه این چنینی بسیار اهمیت داشته چرا که بیماران می‌توانند از درمان مناسب بهرمند شوند. برای مثال می‌توان یک لوله کوچک یا استنت را در بدن بیمار کاشت تا از عروق ضعیف حمایت کند. این آزمایش 10 پوندی به دنبال پروتئینی موسوم به H-FABP (پروتئین چربی متصل شوند به اسید در قلب) می‌گردد که طی حمله قلبی در خون آزاد می‌شود. آزمایش مذکور توسط تیمی از محققان مرکز بهداشت راندوکس در ایرلند شمالی طراحی شده است.

در حال حاضر بیماران مشکوک به حمله قلبی از نوار قلب و آزمایش خون استفاده می‌کنند که 10 برابر بیشتر از آزمایش H-FABP طول می‌کشد. یک نوار قلبی بین 60 تا 250 هزینه می‌برد اما نمی‌تواند حملات خفیف را شناسایی کند. در نتیجه، بسیاری از بیماران به اشتباه به خانه فرستاده می‌شوند. یکی از هر پنج مرد و یکی از هر هشت زن در اثر حمله قلبی می‌میرند. همچنین مردان نسبت به زنان در سن 50 سالگی در معرض خطر بیشتر این بیماری قرار دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...